CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Wednesday, May 21

WEDDING

May 17

Sampai kuantan at 1.30 am... masa nie my aunty pun blm balik lagi dari my cousin's
house


kami borak sampai kul 3am then baru sorong bantal titon

jam 7.30 am dah bgn sebab kami tidur kat hall ... bilik kat umah my grandma "fully
booked" sbb aku last
minute
confirm balik .. masa 2 no room available.. aku x kisah sangat sbbnya semalaman
aje aku tidur

Lepas breakfast, kami borak kosong... lama dah x blk umah my grandma...

Jam 12tgh kami gerak ke dewan tmpt b'langsungnya majlis

Bila sampai entrance aje- 1st thing aku nampak siap kain rentang

masuk aje dah ada door gift

tu dewasa dapat :tmpt bekas telur d'sertakan coklat fera Roche

tu bebdk lak dapat: lolipop yg ambik masa dalam 3 hari tuk abiskan

ramai cousin, aunty and uncle datang

makanan-
catering - memang sedap

Pelamin- macam kotak... warna hijau sbb daun .. b.ground ngan kerusi putih

baju- lagi out - sbb dua2 pakai baju warna putih .. langsung tak nampak seri

tapi
taklih nak commment lebih2 kan nanti kena "pelempang lak kan"

nanti ku updatekan gambar yek

1 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

lily lotus said...

sweet family..nice blog ^_^