CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Monday, September 14

contest wansteddy- .l.o.v.e. .t.e.d.d.y.b.e.a.r.

Tak kira peringkat umur, semua boleh join diz contest
Kengkawan, mohlaer kite jenjoin contest nie
Mana tahue anda menang kan ..
Rezeki kite mana tahue..
Tapi kalu KP dapat semestinya Qurratul adalaer insan yg paling eppy and bahagia sekali sbb dielaer yg paling minat a.k.a cam mama die gak
kalu blh atas katil nak penuh ngan teddy bear till
abg sampai kena tidur sekali ngan teddy bear:)
SO... Mohlaer kite reramai
Syarat-syarat wansteddy contest....
1. Jadi follower
wansteddy.
OK
2. Taruk link blog wansteddy kat bloglist anda.
OK
3. Tepek banner contest wansteddy kat sidebar blog anda.
OK
4. Sediakan satu n3 yang bertajuk contest wansteddy: love teddy bear.
OK
5. Adakah anda meminati teddy bear? Berikan jawapan ya atau tidak
YA.
6. Tepek gambar mana2 gambar anda atau ahli keluarga anda yang paling anda sukai.
Tak kisah la gambar masa kecik mahupun gambar terkini. Pastikan gambarnya jelas. Anda dialu-alukan meletakkan gambar bersama teddy bear (tiada paksaan).
OK
7. Ceritakan kenapa anda sukakan gambar tersebut.
Kenapa KP sukakan gambar nie.
namanya: Nur Qurratul Halwa Binti Roslan
Panggilan manja: Qurratul
Gambar nie di ambil kat Sogo sempena Promosi barangan Kekanak..
Kalu nak ikutkan, Qurratul masa nie umurnya almost 1 yr ++ and tak berapa gemar ambil gambar
Masa nie, ingat lagi kami sefamily dapat free snap up to 10 pic
Siap blh pilih nak pakai baju design mana yg suka..
ada lebah, tiger, princess ( time tue baju besar)
Puas gak KP pujuk dalam 30min tapi x berminat langsung..
At the end tanya Qurratul ;
"adik nak ambik gmbr tak ... katanya nak "
"tapi baju kena tukar... katanya tak nak...."
"jadi, camner nie dik.. x pe mama pakai baju nie ajelaer..."

Sayang sgt ngan gambar nie sbb ala-ala model gitew
KP x ajar n she did it by herself...
Impress with the picture yg nie...
Posing nya pun die yg buat sendirie...
Siap minta anak patung- teddy bear kat photographer...
Gambar nie KP siap cuci & letak
1.kat opiz
2.kat umah atuknya
3. kat umah sendirie
4.kat hp
5. kat hp Qurratul sendirie ( jgn tergezut.. guna blackberry lagie tapi hotlink laer)
n last sekali.... of coz dalam bilik pun mesti ada..
** Qurratul mmg suka bangat ngan gambar nie**

harapan hatie mmg nak menang contest nie.. KP tak pandai nak karang but from the picture KP reallie impress ngan cara n gaya gambarnya ala-ala model
For info: katil kami dah 1/2 ngan anak patung especially teddy bear..
sian gak kat papa-nya kekadang kena titon tepi ..

2 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

wansteddy said...

memang macam model cik Qurratul bergaya...

okes KP... confirm lulus :)
good luck yep!

wansteddy said...

tahniah KP. anda terpilih sbg pemenang contest wansteddy!

kem nama penuh, alamat ke email untuk kiriman hadiah: washifalo@yahoo.com