CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Tuesday, July 1

SPAGHEETTI...

Spaghetti....

hari nie aku masak spaghetti
aku masak tuk wawa
sekali tuk kawan aku yang tengah mengidam

Aku masak spaghetti cam olio
Tapi sos carbonara
Letak chicken and mushroom
Ada letak gak sikit perisa

wawa ..
Die memang suka kalu tahu aku masak spaghetti
Dari depan die dah jerit nak ... nakk..
Atas dapur camno nak bagi

Dah siap makan 2 mangkuk
Oklarr tu...

"maid" aku pun dah tahu camne nak masak
camne nak rebus spaghetti
camne nak masak kuah sos ..

Aku memang tak berapa suka bolognise melainkan ada meatball
kalau carbonara aku bolih layan lagi

Puas hati kawan aku tu makan
Wawa pun gembira tali kecapi
Aku apa lagi dapat gak bawa ke opis tuk aku punya dinner sbb aku keje malam hari nie
..

Tinggal lagi 1 hari aje aku akan ke roadshow
Sebab selama nie aku pernah b'jauhan ngan wawa tapi cuma 2 hari not like coming one it will be for 5 days... arghhhh.... aku takut aku sunyi....

1 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

Dayu said...

akak nak resepi...

kita tak reti la nak buat cabonara nyer..tau buat bolognise je sedangkan suka makan yg sos putih tu..

akak buat entry khas resepi dia leh

*request lebih2 lak ko dayu