CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Wednesday, April 22

.b.a.k.a.l. .b.b.y.

Bakal bby

KP blm lagi scan sampai ke hari nie sbb bz sesangat n also sickness yg xlih bgn pagi lagi jadi p'yebab KP malas nak kuar pg.. Kuar cuma bila nak gi work or urgent appt..

Bukan itew aje harap bakal bby x mare kat mama die sbb bz sgt..kakak Qurratul tak sabar. Tapi yg kelakar die tak pggl baby but panggil kky..

Mama pun tak tahu ngape kakak Qurratul pggl bby ngan nama kky tapi mesti ada sbbkan.. Die gak selalu ingatkan mama.. Titon letak bantal sbb ada kky..bila mama sambung tdr pas kul 7am.. OK laer mama... Kakak Qurratul x nak kacau..

So sweetkan.. Jgn risau yek bby nanti kite pasti akan ketemu jugak...

4 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

ratna said...

wahhh..kakak qurratul tak sabar nak dpt adik ni.. semoga jd kakak yg baik mcm kakak izzah ni haaaa..

atty's said...

nampaknya qurratul bakal kakak yg baik

@LiYaNNuaR said...

wahhh... tahniahhh...

psssssst.. meh la pas kat sini... kot2 mau bjangkitttt... ekekekkeke

CuTeMiUt78 said...

so exvited qurratul nak dpt adik.. siap panggil kky lagi..heh..heh...heh