CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Friday, April 10

.p.e.n.a.t. .n. .s.t.r.e.s.s.

Penat n stress..

Rasa sgt minggu nie Qurratul diabaikan. Mana tak sbb KP mmg tak larat bgn pagi. Mesti bgn lepas kul 11 aje baru OK. Tu pun kekedang cam pala pusin lagi but kena gagahkan juga gi keje. Manaleh ambik MC.

Qurratul lak cam paham.. Since KP keje mlm,die tidur ngan KP-nya sis. So pepagi sblm die gerak ke school die nsk pelan2 cakap mama nah pingu Qurratul nak gi school.die salam n terus gi... Xde nak nangis bagai

Tapi lepas balik,biasa die balik kul 1145 die nampak aje KP siap nak gi keje mula dah start motor die
Mama takyah laer gi keje. Duklaer umah... Duk ngan Qurratul.
How KP wish blm make her dream come true.
KP kena pujuk die minum susu, tdrkan die baru blh gerak alamat cam hari nie... Ingat dah tdr rupanya tak... Nmangis tak abis2 but masa 2 KP dah kuar takkan nak msk balik alamak lagi lm€bt KP nanti..

Hari nie hujkan lebat lak, patutnya kena mnsk keje kul 3pm tp kul 3pm baru ampai kat KL Central. Amacam... Hujan lebat .. Takkan nak suruh KP basah . No way babe karang bila kena hujan mahu lak kaki cramp pala lagi pusing sape nak tlg... X nak cari nahas babe...

Call boss kata masuk lmbt.. KP no choice.. I thibk dlm 4 bln nie baru hari nie lmbt..
Actually kalu nak ampai on time tadi blh tapi kena nbasah kuyup kat asia jaya where nak kena lintas dlm hujan n juga tiada tmpt teduh tau

3 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

quratul budak bijak..

Snow Peace said...

quratul faham KP penat so dia xde la nak wat kerenah sgt..good gal...

CuTeMiUt78 said...

good girl quratul.. tapi kekadang tu mungkin dia rasa terabai gak kan.. takpe la.. anyway.. kuatkan semangat k