CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Friday, January 4

cINCin

cINCin

Hilang...

Cincin belah rotan hilang ... Tak tahu kat mana hilang ..

Yang aku ingat masa datang kerja ada pakai..

Stop kat LRT Kelana Jaya ambik kuih...Naik LRT ...

Masuk kerja ....

Pas2 baru gi tolong beebdk prepare makanan untuk jamauan ptg nanti ...

Tolong basuh epal.. Collect makanan port luck yang bebedk bawa...

Tolong potong epal and peach ...

Masuk kerja balik tukar workstation .

Lebih kurang 1015pm baru perasaan yang aku cincin xde kat tangan

Tu pun masa tgh heading ke toilet tadi...

Sekarang email dah sent out kat bdk mlm tanya ada jumap tak ring aku

Kalau tak jumpa jugak alamaknya ...Faham2 ajelah ....

Nie dah kali ke 3 aku hilang cincin yang ke 3 ....

NO MORE CINCIN with me....

That's the reason I tak pakai jewelery....

I tak heran ttg brg kemas langsung .....

Now..I kena doa bebyk supaya dpt jumpa cincin tu..

.Please pray 4 me... To find back my ring