CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Tuesday, August 26

DAY 9

Day 9

- hari nie ari jumaat. Aku online sendiri lagi hari nie. Aku masuk keje kul 10.30 abis kul 7.30pm.. Tapi sbb abg ada OT aku balik kul 10pm.. Aku malas nak balik naik bas.. decide balik naik teksi company... Teksi company hantar sampai depan pintu pagar. kalu aku balik naik bas lebih kurang aje sampai masanya

- Hari nie tak banyak cite.. aku cuba bengang ngan XXXX yang patut tolong aku tuk marching squad this sunday tapi tak membantu langsung. ...Asyik dok suruh " NANTI ... NANTI .. NANTI". Dahtu akhir sekali baru nak kata " Oh.. Saya tak bolih nak tolong lahh... "


- Aku dah boring tau ngan sikap camtu ... Aku tahu aku bukan jenis mengendeng atau bergesel.. Aku pun tak reti berkipas .... Aku cuma harapkan aku d'nilai atas keje aku.

- Aku dok fikir apa nak team nak pakai tuk perbarisan hari Ahad nie. Dahlah last minute suruh aku lead. Dengan budget takde.. Dengan participant tak cukup .. Dengan ada yang last minute tarik diri entahlah ... I will just do what eva tht I can do

2 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

green apple said...

ko online apa sebenarnya ni?

**KITE PUNYA** said...

oh.. kite customer service
tapi bukan kat counter tapi help line center...