CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Saturday, August 30

Ogos30, 2008

Ogos 30,2008

Sepecial bumper edition - 3 in 1

Menara KL
-Tadi tgh hari aku ke Menara KL seperti d'previous entri... ak u, wawa ngan abg aje ke sana... masa ke sana kami tak bolih nak park keta ke atas... kami kena park kat Menara Pan Global pas2 kena naik Shuttle Van ke atas.. Aku lupa yang pg tadi mereka ada BSN Explorace and ada konsert ptg nie.... Nak tggu Shuttle tak lama tapi sekali datang bolih muat dalam 9 org dewasa aje ( tu pun kalu badan semua maintain - kalu 'overweight mmg tak muat'
sampai kat atas daftar n dapat tiket.. X perlu byr any single sen.. FOC...
Belikan wawa burger without any vege ngan sos... smentara tggu naik lif k'atas suap wawa makan jap

- kat atas wawa dapat tgk payung terjun .. sempena Merdeka Menara KL ada open registration
Wawa seronok sbb die dapat tgk .. Ada dlm 30 min kat atas ambik aircond tgk pemandangan, kite turun balik ke bwh sbb ada sale booth.. 1st ke HYTEX- cam keta punye product .. goodie bags dapat isi dalam air mineral ngan bendera... ke depan sikit dapat tgk kraftangan m'sia.... ..
lg dpn tgk ada 2 akak nie tgh goreng kuih ros / kuih loyang ( alah yg macm bunga ros)
ke depan sikit ada akak jual kuih bahulu.. aku beli 2 ringgit dapat lah perisas orignal ngan choclate chip dlm 10-12biji.. kat tmpt yang sama mereka bagi test buah manggis n nangka.... yang paling suka mestilah abg.

- tgh lepak kat kerusi dok dgr bunyi bising rupanya ada flying fox and also payung terjun landing kat tmpt kite lepak... apalagi kite pun lepak dan tgk aje aksi [ayung terjun dan cara mereka m'landing kan diri ngan selamat... d'sebelah tmpt aku lepak "capital FM" radio baru dok bagi goodies... aku ambik satu , abg ambik satu .. isi dalam topi, pen , bola plastik dan juga CD korea.. bolihlah dari xde...

- Nak balik time, penat sampai wawa sebut alamak sampai 3X sbb shuttle asyik penuh aje.. penat Q tapi shuttle ke 4 baru dapat naik .. abislah episod ttg menara KL hari nie

Kat Opis
-Sekarang nie tgh merdeka eve... Orang dok lepak ngan member atau tunggu depan PC atau depan tv tuk tgk bunga api ... Tapi aku kat sini masih blm tamat lagi shift aku... Argghhhhh.... aku dah 10 X nguap dah hari nie.. dan ngape hari nie lambat sangat masa die b'gerak kan ..... ... Kat lobby opis aku sekarang penuh ngan umat alam ... konsert xde tahun nie kat KLCC tapi buat kat menara Exxon mobil ... still lobby opis aku d'tutup ngan pagar.. Aku dan kengkwan akan b'jalan b'ramai-ramai ke City Square sbb teksi company tunggu kat situ tak nak masuk sbb jam .. Harap hari kat luar tak hujan .. Alamat basahku nanti

Blog
- Kalu tengok blog aku, ada sikit perubahan aku lakukan ... Xdelaer major sesgt tapi aku tgh usahakan tuk cuba yang t'aru....Aku dah update kan cite - cite yang sepatutnya cuma OLYMPIAD mingu lepas aje tak sempat nak update lagi .. nak tukar template baru tapi tak jadi... Aku ada dapat blogskin yang baru tapi bila dok tampal HTML code ada error.. Dah banyak kali buat dok sama aje

Makan
- mentang2 nak puasa hari isnin nie.. selera mkn b'tambah sesgt .. dah makan mcd tgh hari tadi ngan wawa kul 7 tadi makan nasi ayam .... Rasa lapar lagi gi lak mkn 'Great Soakin Ted - dari 1901' ..pas2 mkn lak bahulu ... minum air teh panas lagi ... camno tak ngantuk aku nie... Alaaa... bukan selalu aku dapat rilex cam nie... minggu dpn dah tak blh lepak camni sbb puasa kan ... dapat balik awal sbb meal time tak ambik...

B/berry
- Member aku offer blackberry pearl .. dia bagi aku bayr 3X installment but price RM 1100.. Aku masih dalam k'bingungan sama ada aku patut beli ke tak sbb mmg aku perlukan phone baru dan masa yang sama aku perlukan juga laptop baru.. tapi bulan nie aku nak shopping brg2 raya.. nak buat preparation .. tkr apa yg patut beli apa yg patut....
Kengkawan aku minta sgt opinion sama ada aku patut beli ke tak sbb member aku nie punya baik hati bagi aku bayar 3X installment.

HP
- Dalam dok fikir ttg bberry ada lak member aku sorang lagi offer
moto V6 - Ferrari Limited edition phone... mmg cantik ..
HSDPA (3.5g)...
warna hitam ( cantik sesgt)...
bila on hp bunyi ferrari...
gambar default mmg ferrari aje
Original set and siap Ferrari pouch warna merah..

-Herga nak jual kat aku RM 650. minta tuk installemnt 2 x tapi kata nak kena bincang ngan tokey dulu.. sbb die tlg kwn jual ...

- Camne nie kengkwn patutkah aku beli b.berry atau moto V6

2 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

Umi_Aliesha said...

dua2 canggih...ambik dua2 terus la..hiks!

**KITE PUNYA** said...

umi..

salam perkenalan..

tima kasih bagi pendapat tapi rasenya tak mampu nak beli du-dua sbb nak raya nie...

hehehehe