CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Thursday, August 21

SEMI FINAL DATA IDOL 2008

ogos 17,2008

-Dapat email from Data Team, aku masuk semi- final Data Idol 2008.
Kat office aku sekarang aku dapat tmpt ke 11. itu dah kira cukup bagus dari 1XX lebih orang.

-Alhamdulilah rezeki aku kot tapi sok nak kena compete lak tuk tempat ke final. Kali nie aku dengar cuma 3 org aje dari KLCC and lagi 3 dari Sunway. So.. aku kena work hard tommorow to ensure aku ada tempat ke final.. Dengar thiz year final x de presentation like last year.

-Berdoa sesgt aku skrg tuk dapatkan tmpt ke final...

3 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

~dyla~ said...

data idol tu mcm ne? tak penah dgr plak...

**KITE PUNYA** said...

Data Idol means u're expert on the data product and can be consider as DATA SAVY person..

Semua ttg data cam phone, broadband, or any latest gadget die akan tahu.

For me, I bukanlah data savy as per previous entri..

edrina said...

Congrats & All the best..
Insyaallah tak lama lagiks jadiks data savy la.. caiyuk2