CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Friday, May 1

.l.a.b.o.u.r. .d.a.y.

Labour day

Labour day KP kena keje..minta shift pagi nak test tgk blh dtg keje pg tak.. Tp x berhasil..

Sempat minta member belikan nasi lemak but with request ngan ayam tapi kata-nya xde cuma ada nasi lemak biasa aje..

So ampai dlm kul 745am, elok ampai mkn breakfast.. Cust alhamdulilah tak ramai.. So ada masa nak chat ngan member..

Biasalaer time cenggini, gosipp aje laer kami semua..tgh hari t'ingin nak makan nasi lemak ayam so beli aje kat cold storage ngan nugget n olen since time itew dah almost 12noon. Mana ada kedai lagi jual nasi lemak unless kat col storage yg 2.49

After mkn abt 430 call Qurratul tanya pick me up tak n die kata OK. Sempat tanya
"Qurratul, mama nak mknlaer"
"Mkn apa mama"
"Mkn....mkn....mkn bontot Qurratul blh tak?"
"Mama, mana blh nanti camane Qurratul nak iyak"

X sangka gak up to that answer yg die provide bila KP gurau..

We lepak kat tmn titiwangsa sbb ada pesta makanan hari nie.. Saje nak riadah ngan Qurratul..

Pas cuci mata, buat sand art tgk fazli zainal jap kite pun balik..

Waaa Qurratul siap joggin ngan papa die sbb dapat mkn aiskroim so nak kena exercise.
Qurratul ajak papanya joggin..siap kira 1,2,3

Bila tanya
"Qurratul blh tak mama joggin"
"Mama...eee mana blhlaer.. Kan dlm perut mama ada KKY"
Die senantiasa ingat yg KKY ada kat dlm perut mama...

Dlm keta keep on sayin "oggin..oggin..oggin.."

That's how we spend our labour day..

2 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

happy quratul..dapat spend time..with her family..

for kp happy weekend..take care ..

ratna said...

wahhh KP pregnant ni suka mkn ayam yer..