CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Wednesday, May 20

.m.a.s.i.h. .d.'.s.i.n.i.

Masih d'sini

KP masih lagi d'KPJ d'sara specialist center.. Demam Qurratul waktu mlm ke subuh mmg tinggi.. Dr 39.1 turun 38.5 x ampai 4jam naik balik 39.6 jam 2pg.,sian kat die 2 kali misi bagi ubat kat bump but alhamdulilah die sikit x nangis or jerit skt..

Ya allah, KP x sangka Qurratul begitu tabah cenggini..dr smlm kat emergency..kena cucuk tuk drip masuk ubat bump pg td pun sama x nangis atau jerit x cam anak2 yg lain..

Qurratul masih x lalu mkn.. Cuma minum ribena n air kosong aje.. Sian gak tgk Qurratul, how I wish can replace me with her..

Smlm KP x sempat dinner sbb rush dr umah pas maghrib.. Abg singgah jam 1145 bawa burger..@ least blh gak alas perut..

Nasib baik kat sini tuk parents nak kuar msk kul brp x brp strict.. Oh ya..nak pesan sape 2X nak stay kat sinie sila bawa ubat nyamuk.. Ada gak 4 mati n 2 sedap mkn darah Qurratul..

Jam 5 masa misi nak bg ubat kat Qurratul, report kat die n x ampai 5 minit die bawa ubat nyamuk.. Laju sggh service mereka nie

Qurratul KP tgk titon-nya tak lena.. Mungkin x biasa kot tp blh lak die one side aje sbb tgn die kan on drip..x bg d'sentuh lgsng..

Wak2 nie, KP xde-nya nak mandi sbb air sejuk bangat.. Aircond on 24 hrs sedangkan KP mmg x tahan sejuk.. Jap lagi pas doc dtg baru gie mandi kot..

Waitin 4 e doc..

3 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

CuTeMiUt78 said...

salam singgah sini.. uish lama tak singgah.. rupanya quratul demam ya.. kesian dia.. tinggi betul suhu nya tu... semoga quratul cepat sembuh dan sihat seperti sedia kala.. KP pun take care k..

Anonymous said...

中醫減重
中醫減重
中醫減重
中醫減重
中醫減重
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿

Anonymous said...

中醫減重
中醫減重
中醫減重
中醫減重
中醫減重
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿