CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Thursday, March 19

.g.o.o.d. .n.e.w.s.

good news

1- alhamdulilah - ngan pemberian Tuhan KP dah confirm sekarang tgh pregnant 2 bulan ..
Jadi morning sickness alhamdulilah juga takde cuma malas nak browse internet mahu pun nak berblog .. tu pasal blog dah bersawang agak lama .. jadi kengkawan blogger KP harap faham yek
due date jugak pada bulan october

for kengkawan blogger
Quratul 0810
KP 1110
Papa Qurratul 2510


2- alhamdulilah Qurratul dah beransur pulih jadi trip kami akan d'teruskan juga . Minggu depan hari Jumaat KP akan bergerak. Nanti KP akan auto publish and update bila ada masa

13 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

ija said...

tahniah KP..jaga diri bebaik

CuTeMiUt78 said...

oh..tahniah kp.. take care k

ratna said...

tahniah..tahniah.. mintak2 tarikh yg cantik. 09.10.09 ker..

supermummy said...

congrats KP! and take care ya..

atty's said...

tahniah kp..kty doakan..semuanya selamat..

kalo leh 10-10-09
tak pun 09-10-09

liwaniel said...

tahniah kp...take care ye

IdzaRis79 said...

tahniah...
hehee...samerla dgn i tp tak konpem lg...

arine said...

tahniah KP! bestnye..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...
This comment has been removed by the author.
.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

pada semua kengkawan blogger

Tima kasih atas ucapan anda semua

harap semua dapat mendoakan agar KP dan baby nanti dapat m'harungi segala rintangan dan akan selalu sihat ...

nanti KP akan update bila dah OK sikit yek .. morning sickness takde cuma mmg takde mood nak berblog aje buat masa nie

nasazfrog... said...

alhamdulillah... rezeki tuh... jaga diri bebaik yer kp... peringkat awal ni kena la berhati2 :) bertambah la lagi ahli keluarga,,,,

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛