CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Saturday, December 20

.C.O.Y.E.P. .(. .p.a.r.t. .3.).

Nie gambar - gambar dan calon- calon tuk "best dress female gitew"
KP mestilah t'masuk sekali mana blh nama KP tak d'calonkan


Cable baik ngan big boss ( hahahahahahha)

KP :polis trafik ...bak kata juliet : mlm tu jem sbb KP jaga jalan

Mariam:police woman( US) mari tau

Sunita: french maid... yang nie mmg seksi gile .. tgk sendirilaer

nama: gwe x tahu ( sbb dept lain - jgn mare) tapi pakai baju leftenan

Elle: ahli sukan gitew.. nie ex colleague dept dulu


nama: gwe x tahu ( sbb dept lain - jgn mare) tapi cite2 nak jadi cam PM kite


Cam biase sblm takhta di beri kena buat lawak bangang kat atas pentas tuk mendapat undian .. cuam mlm tu undian SMS xde undian jeritan


KP tgh tiup wisel, x ingat KP buat apa masa 2

yg nie nak buat acara menembak lak kat sinie


yg nie dok bagi kawat hormat

bakal PM dok bagi ceramah tapi sayang ... xde sape nak dgr

& pemenangnya

mestilah ..... orang yg d'bawah

hadiah nya parkson voucher RM 250 ... apa lagi tuk Qurratul lah nampaknya voucher itew lagi sbb mama nya tak berminat nak b'shoppin ..
lagi- lagi kat parkson ... terasa sgt mahal & KP tak berapa minat shopping kat parkson ... KP prefer kat JJ lagi ...

5 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

kp menang ke,..tahniah..

junkopile said...

haha kp menang lagik

azie(mama auni& erin) said...

tahniah..tahniah..

Y u Z z 9071 said...

wooo bestlaaaa...

ada keja kosong x company tu..hiks

Sue@MamaMaryam said...

KP menang!!! syoknya...