CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Wednesday, December 17

.t.r.a.i.n.i.n. .c.a.n.c.e.l.

Smlm boss KP minta buat OT tuk cover team KP yang admitted kat columbia hospital sbb slip disc..sian kat die muda lagi dah ada penyakit itew

At 1st OT from 8am till 1pm dan khamis suruh gi trainin dr 9.30 till 6.30. KP tak nak sbb penat jadi KP minta tuk cancel OT (suka hati) n gi trainin hari rabu..

Jam 7am dah bgn saje kuar lmbt sbb trainin start pun lmbt. Alhamdulilah jln tak jem dan m'buatkan KP ampai kul 8am...2 pun sempat singgah beli breakfast tau...

Smlm ke TESCO beli decoration tuk christmas..tuk wgole dept...since awal lagi,KP pun start m'hias pokok itew apa yg patut..
Dlam 9.30am,big boss kata trainin cancel minta ctct KP punye kengkawan tuk inform.
Buang masa tenaga,baik KP titon kat umah ke kuar ngan Qurratul ke lagi baik
Elok nak balik k'betulan KLCC (menara maxis) ada fire drill, xlih lak nak kuar..jgn nak ingat KP nak turun tangga dr tgkt 11 ampai ground flr..

Jd dr buang masa & big boss pun bg buat OT which die akan approve...kejelar KP ampai 1pm dan baru ampai umah
Insyallah ptg nanti KP akan update dari PC kat umah...skrg nie cuma update dr berry aje. Jd gmbr mmg takkan ada

2 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

Zanna_MamaBatrice said...

mcm2 hal kan..he he h..sabar no

atty's said...

hehehe..ade hikmah tu..sabar ye kp