CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Saturday, December 6

.W.a.r.e.h.o.u.s.e. .s.a.l.e.

Warehouse sale

November 28, 08

N3 basi ... sbb dah tak sempat nakupdate
Pic nie d'ambik masa on the way ke Warehouse sala


tgh gediks
tah apa kite buat terus gmbr jadi green

Southern Lion Sale
Bangunan BAKTI, TTDI

Banyak gak kite m'yopping kat sana...
Alarr yang jual pun sabun - sabun aje ...lain dari tu takde
Kite borong TOPS dalam 1kotak ( isinya- 3 paket 5kg )...



5kg cuma: RM 17 ( kat luar masa kite survey kat GIANT RM 24.50)
Murah tu beb...

Borong lak hand wash ...
Yang nie mmg murah RM 1 botol
Brand " Shokutbusu" tapi takde gambar sbb bateri camera kong...



Sabun mandian nie lak offer RM 8-RM 10 sebotol
Kalu refillnya 4 paket RM 5

Biasa kat luar satu paket aje ada dlm 5.99 atau masa promotion 2 paket RM5.99
Yang kite beli 4 paket RM 5
Ada lagi yang dieorg jual cam brand DOBI ( sabun , liquid) , Fresh & White.. Senang( pencuci pinggan) , Bio Zip ...

Ada gak kite spend dalam RM 100.00 kat sini
Dapat free gift .. soap dispenser gamabr minah jepun.. warna biru n merah

Satu tuk kite and satu tuk along


Balik singgah lak kat giant Kota Damansara Seksyen 9 yang baru launch ....
Ada promotion masa tu for 3 days
Lepak sana shopping kat GIANT ...
Along nak beli barang dapur katanya...

Kite jadi peneman ajelarr....
then turun dari GIANT ...
Singgah kat

Offer buy one beverage and get another one for free
We choose to buy Iced chocolate & dapat glzzy donut free sbb dine in masa tu


last photo kat GIANT sblm balik

3 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

Zanna_MamaBatrice said...

murahnyerrrrrrr......
bestkan kalu dpt gi warehouse sale...mmg puas hati ler...
byk gark ler tu borong nanie...

geram ler ngan your princess nie ....
comeljer dia ngan tocang dua tu...

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

zanna...

thanks for the compliment...
susah gak tau nak ikat tocang dua tu

edrina said...

ish..best tu..dapat borong murah2 kan buat stock.. syoknyer.. :-)