CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Tuesday, December 9

.m.a.s.i.h. .s.a.k.i.t.

Kengkawan,
Tima kasih atas doa sekalian.
Maaf lmbt update sbb jumpa doc tadi kena tggu lama

Doc cakap kena infection tapi nasib baik cuma kat luar cuping telinga dan bukan dalam telinga.
If dalam telinga mmg terus kena admit

Since kat luar telinga, doc bg jap(kenalak jap kat bontot...skt gak) n tablets.suruh monitor tuk another 3 days masih xde changes,dgn resminya KP umumkan kena admit..
Hope doa sekalian dapat mengurangkan skt KP n KP tak nak admit...

Dahlah Qurratul pulak kena tonsil ,sekali ambik antibiotik ngan ubat demam tuk die

Masa tgh blog nie pun dok skt lagi...tak tahan babe sktnya

Jgn risau,KP tetap akan bloghop dr KPnye berry2 ok
Cuma n3 KP xde gmbr sbb update dr berry

7 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

HARAP KP CEPAT SEMBUH..

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Atty,

Tima kasih atas doa anda

julietchun said...

Aku pun doa ko cpt sembuh & leh hapdet okeh.

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Juliet,

Terima kasih atas doa anda
Skrg nie KP update dr berry2 aje xde gmbr

edrina said...

get well soon dear..

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Kak edrina,

Thanks 4 the wish

rasp said...

alahai sis, ciannya kat u..
i doakan u & qurratul cepat2 sembuh..
jgn lupa makan ubat!
have a gud rest!