CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Thursday, October 30

.c.u.t.i. .

Cuti 30/10/08

- hari nie kite cuti ...cuti selepas 10 hari berkerja tanpa cuti ..
sbbnya dulu masa raya kite cuti sakan, skrg bantu kengkawan yang nak m'raikan diwali lak ...

- agenda 30/10/08

  • nak qado' tidor sule sbb 10 hari nie dok jap keje pagi jap keje mlm.. titon pun tak cukup tau
  • nak ke bag. kerajaan jap nak settle hal dunia( nie dah bahaya tahap gaban..camno)
  • nak ke tabung haji nak buka akaun- sbb dpt tahu blh pinta tuk potongan direct dari gaji terus ke akaun... smlm dapat email, hari nie nak gi buka
  • nak top up akaun SSPN wawa...
  • nak bank in "uit raya" wawa .. banyak juga wawa dapat bolih lah pinjam
  • nak buat m'yibukan diri jap
  • nak kena ke opiz for "DEEPA RAYA " - makan 2 for diwali and raya

- rasa- rasa adakah kite blh siapkan semua agenda nie dalam satu hari ... nak ke bank tu bolih lah tapi nak bang.kerajaan tu cam masalah sikit lagi kalu dah bgn tidur lmbt camno..tgklah nanti ...

5 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

mcm takdan je nak tido nie

moralle said...

selamat bercoti sis, hmmm jealous sungguh :)

IBU KUMBANG said...

nok, aku x nampak la tulisan ko, kecik ni... selamat bercuti.

nasazfrog... said...

haah kena besokan sikit tulisan kat blog ni,, kocik bona pueh den nak membaco eh... ha duit raya dek wani pun blom bank ik kan lagik... nanti la ader masa...

selamat berehat tapi jgn lupo update lak yo.. :)

eedany said...

wow bestnya boleh cuti! suka,suka,suka!

Thanks for the names for my pinkies...

Muahhh!