CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Wednesday, October 15

.C.u.t.i.k.u. .a.p.p.r.o.v.e.d.

Received email nie hari nie

Hi Enal

Approve leave on the Oct 21. Please apply via XXXX
XXXX – Please come in for OT to cover Enal since on that day we have 2 mates on leave ( marriage and exam leave)

Regards

Boss

mesti semua pelik kan kenapa nak kena cover kalu ambik cuti..
boss kite memang dedikasi sesangat sbb kite keje kat call center n mine team is priority team. So team mates pun cuma 15 orang...
boss cuma bolih lepas sorang aje annual leave n kalu ada yang nak leave kena cari orang tuk cover.. atau tukar off.. Tu pasal sampai sekrang kite punya annual leave masih berbaki 13 hari lagi ...

Oiiiii..... dah nak hujung tahun tapi banyak lagi cuti camne nak abis... ramai dah book cuti and don't think ada slot lagi tuk kite... worst come to worst carried fwd next year aje larr...

kite pun dah hantar confirmation kat organizer team on my attendance.. jadi hari tu pagi ke sane petang nak rondek ngan Wawa larr ...



5 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

eedany said...

yay...yay...cuti approved!

mesti lalala...

:)

ratna said...

bestnyer dpt cuti.. kita tunggu cuti bersalin jer la..hik hik.. i cuti 2 bulan tau.. (jeles ni sbnrnya..hik hik)

IBU KUMBANG said...

alamak cuti gua dah nak abis

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Salam semua

Eedany
kite suka bangat

ratna
Xpe .. cuti yang 2 bulan tu lagi best ... dari kite punya skrg

IK
camne tu cuti dah nak abis tapi xpe tinggal 2 bulan aje lagi IK
nanti thn depan dapat cuti baru kan

PerantauSepi1306 said...

letihnye degor kije cam niek.. hmmm susah la kan kalo nak cuti ken carik ganti... tp yg penting 21 ni sis leh cuti.. yeay!!