CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Wednesday, October 15

.M.N.P.

MNP

-Apa nie MNP???? Mobile Number Portability. Maksudnya sesapae yang tak suka ngan current operator yang di guna tapi masih mahu kekal kan talian bimbit anda sekarang masanya.. anda bolih lah "angkat kaki ke operator mana yang anda suka"

-contoh: kite pakai: 019 XXXXX tapi tak suka ngan operator atas sbb2 sewaktu dgnnya. Jadi apa kite perlu buat cuma pergi ke operator mana yang kite suka ( MXXXX atau DXXX) bagi tahu kata nak MNP . Dalam 2-3 hari berkerja kalu takde problem dengan registration dah bolih guna with the new operator and also still kite maintain the same number ( full number lagi tau )

- jadi kengkawan mana yang tak berminat ngan operator kamu sekarang nie masanya untuk berubah

** pesanan penaja dari kitepunya.blogspot.com**

2 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

GAK NIE KAN...

trailsshoppers said...

sales events announcement for you happened in klang valley!
* roxy n quicksilver cardholder promotions RM15
* Complimentary Stila Makeover-just flash ur card
Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear Warehouse Sale at PJ

dunt miss anothe chanel stila estee lauder kose clarins clearance sale -visit trailsshoppers.blogspot.com so u dunt miss another sales events


Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear Warehouse Sale:24-27 Oct 2008
Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear Warehouse Sale
Fashion Warehouse Sale

must go:
reminder: more info
http://trailsshoppers.blogspot.com/2008/10/zara-massimo-dutti-pull-and-bear.html

yeah more n more

Pssst
* roxy n quicksilver cardholder promotions RM15
* Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear Warehouse Sale:24-27 Oct
* Complimentary Stila Makeover-just flash ur card
* Club Monaco Mid Season Sale
* Topshop Topman Miss Selfridge Dorothy Perkins Mid Season Sale
* Forever 21 Sale:spotted at 1Utama
* Melium Outlet Leather Clearance(til 24 Oct'08)
* bonuslink member sale in Parkson will be on 31 Oct 2008
* La Senza Bras n more: Buy 1 Free 1
* Carven Ong 1st Time Couture Sale:25,26Oct-9Nov08
* buku laf 21 books fair