CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Monday, October 20

.M.C. .j.u.g.a.k. .a.k.u.

MC jugak aku..

October 17

-ke opiz ngan harapan dapat buat back end so that kite punya MC record still zero tapi malangnya boss kite XXXX tak bagi.. die suruh kite gi klinik balik n kalu doktor bagi MC ... rest at home ... kalu no MC buatlarr keje cam biasa... Nak tak nak kite pun balik ....abang ngan wawa jemput kite balik

- bestnya bukan kite balik terus ke klinik tapi kite sempat ke Mydin dulu sbb abg saiful suruh kite beli Deco tuk deepavali ... die kata kat Wisma Central langsung tak jual ... berpusing lah jap kite kat Mydin, Jln Petaling. Alkisah pusing -pusing tapi takde langsung ... yang hanging pun takde jugak ... so ke mana lak aku lepas nie tunggu ...

- Ke TESCO lak kite .. ingat nak cari deco tuk deepavali.. ada tapi mahal sesangat.paling murah RM 10.90( yang ada gmbr dewa mereka) Decided not to buy but shoppingtuk barang anak2 ku yang berkaki empat . beli makanan die n pasir mereka...

Lepak kat umah sampai kul 3pm gi Klinik Farid ttp lak so ke klinik alam medic.. dah lambat bebenar.. since kat sini blm pernah kite dtg kena register.. doktor ketawa sbb kite xde suara.. die bg ubat .. and MC ... SMS kat boss XXXX tuk bgtahu MC number.. Die nie leceh sikit kalu tak SMS nanti byk lakk tanya...

-malam dinner kat Ali Sara ... Wawa nak nasi putih makan ngan sup .. abg order ayam kunyit dan kite lak order bihun goreng. Maaf gamabr tak ambik nie pun kite ambik kat google aje sbb kite takde mood sejal 2 - 3 ahri nie


Sebelum balik kite singgah Mc Donald.. sejak sakit tekak nie hehari nak makan Apple Pie McDonald. Tempat lain ku tak nak .. sanggup redah hujan asalkan dapat beli.. Bila makan tu terasa kenikmatannya... satu pun cukup jangan tak dapat langsung....

- Malam tu kite sekeluarga tidur awal lagi pun sok pagi jiran depan umah anak die kahwin

2 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

nampak sedapnya mihun goreng itu

eedany said...

nyam-nyam dah lama tak makan Apple Pie McD tu!

harus cari untuk kenit2 ai! Hihihi...

:)