CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Tuesday, October 28

.K.h.a.t.a.m. .A.N.T.M.

Khatam ANTM

- apa yang kite khatam nie woiiii......
mesti reramai yang dok tanya....
apa lagi kalau bukan cite best ku
ANTM - America's Next Top Model Cycle 10 and also Cycle 11 ( tapi sampai epi-9 aje )

- aku bolih khatam hari nie abis
siap ada masa lagi nak baca setiap profile ...

7 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

Nem0 o0h Nem0 said...

cite ni mmg best..suka tgk model2 yg seksi n cantikk gielrrr =p

zonaku said...

skang dah ada cycle 11... dah ada gak australia n britain pny..
salam kenal...

Umi_Aliesha said...

lama x follow cerita nih...suka tgk tyra...:)

julietchun said...

Aku tak tgk drg tp drg yg sll tgk aku sbb br halfway aku dah zzzzzzz :D

Y u Z z 9071 said...

tengok kat mana eh???

nak tengok ngak arr...

astro ke @ ???

aku mmg suka TYRA BANKS tu...meletupsss

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Salam

Nemo...
salam perkenalan
mmm..... mmg best ANTM semua cycle .. sejak cycle 10 si paulina to join replace Twiggy ( cam dah tak best )

Zona..
salam perkenalan juga...
yupp yg australia nya kite tgh tgk cycle 3 .. yg kat astro cycle 2
britain lak - tak pernah tgk

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Umi..

Kekdg kat opiz nak ngelak titon ambik peluang ( hik.,...hik..)

Juliet...
kite mmg respect, sbb vice versa..

Yuzz..
blh tgk kat you tube atau pun kat
http://www.watch-americasnexttopmodel.com
semua cycle ada sampai the latest at least blh gak tgk yg past punya cycle kalu termiss