CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Monday, February 2

.0.2.0.2.0.9.

02.02.09

cam semua org tahu 01.02.09 hari cuti wilayah
olih kerna jatuh hari ahad secara atomatik senin tu dapat cuti ganti
especially keje gomen kan mesti tak yah nak penin palo

walau KP keje kat area KL tapi nan ado nak dapat senin tu cuti ganti atomatik
KP dapat cuti ganti/replacement day gak tapi kena pilih hari lain atau in other words
"nanti bila minta AL blh tolak tuk replacement day"
kiteorg kat sini cuma blh dapat replacement day kalu off kiteorg yang ke 2 tu jatuh on PH

tak faham yek ...
ala cam gomen atau office hrs .. sab2 ( offday1) ahad (offday2)
jadi kalu PH tu jatuh hari ahad dapek lah replacement day

3 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

~~ciklinn~~ said...

owh ni duk rehat2 kat umah lah yerk.... selamat bercotii yerk..

Nem0 o0h Nem0 said...

mggu depan cuti hr isnin lagi,replace utk thaipusam lak..=)

Y u Z z 9071 said...

ooo faham2...