CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Tuesday, February 10

.1.0..0.2.0.9.

10.02.09

hari nie bzioss tahap gaban...
tension sesgt sbb byk nak kena follow up ....
rasanya dah tak terkira dah nie...

smlm, masa dah nak balik boss panggil tuk inform on the
"Performance Evaluation"
benda nie mmg setiap year end kena buat & kat sinie lah di rekodkan segala apa yg d'buat, kerja d'opiz ( met ke tak met), d'luar bidng kerja & yg sewaktu-nya..
walau kite d'arah yg betul tapi kalu xde fact or figure xyah nak buang air liur tuk b'tegang urat..

and the result was OK..
I mmg harap for better result tp apa yg dapat nie dah kira OK ..
syukur pada yg ESA
alhamdulilah sbb dapat result cenggini cuma kena tggu aje kata putus dari atasan lak

apa kata mereka d'atas sana??? nanti KP update yek ...

5 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

nURmALa mAZLan said...

kita pon bz...
wak!!! banyak nyer kerja

liwaniel said...

re: wanie dok kat taman puchong prima

liwaniel said...

re: dekat sgt la ngan rumah wanie..nanti kita set time..boleh jumpa2..jemput la ke rumah bila2

edrina said...

alhamdulillah..insyaallah dapat lah rezeki sikitkan kp :-)

atty's said...

takpe kp..