CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Tuesday, February 3

.m.i.s.s. .Q.

Miss Q
smlm tak balik umah damansara. Qurratul stay kat umah parents.
sejak parents KP dah balik dari Haji,
routine kami dah kembali sedia kala di mana selang sehari aje akan balik ke damansara.
jd, mlm smlm giliran balik umah puchong.
Qurratul KP dah pesan yg tgh hari bg tahu suruh die titon ngan along atau
O.ma or O.wan die. nanti kalu blk baru mama ambik ...
KP tak blh bgtahu yg KP tak balik nanti merajuk n sentap pas2 langsung tak nak ckp kat phone
elok 30 min KP balik abg pun balik .. masa KP sms tadi abg kat mungkin ada OT mlm nie.
so KP baru plan nak order fast food either mcd or Pizza, nampak beam light kat cermin tingkap .
rupanya abg balik n no OT .. so dinner kami berdua aje ..
since ada pasar mlm, ajak abg gi sana- beli dinner..
KP mkn baby chakoi, mee goreng ngan keropok lekor ( byk kan tapi share laerr)
abg lak mkn nasi goreng ngan telur mata, and isi/kulit ayam ( alaer yg RM 1)
setiap sorang beli taufoo fah and air soya bean .. tu aje
lepas dinner, KP call Qurratul nak tanya die buat apa ..
masa tu mmg hujan tapi tak lah lebat ..
tgh die dok ckp kat papa die tetiba die blh kata ..
"papa, OK laer nak letak tepon"
"Qurratul,kenapa nie ... apasai nak letak tepon"
"apa laer papa nie .. hujan laerr..."
terus kite 3 beranak ketawa... isshhhh dah besar rupanya die .. dah faham,
P/s: bila hujan jgn cakap kat tepon ..takut nanti kena sambar kilat
tu buat pengajaran bagi semua org tau

2 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

salam kp.lama kty tak singgah..bz sungguh..

sonok qurattul..yer..dah makin bijak lak tuh

rasp said...

cerdik tul qurattul ek...gud girl! pandai parents dia mendidik!