CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Wednesday, February 11

.U.p.i.n. .&. .I.p.i.n..

Tayangan "Geng Pengembaraan Upin & Ipin

Thanxs kat mummysya... At last dapat gak book ticket and also consider surprise to Qurratul. Memang actually plan nak tgk movie itew hari khamis pagi kat cineleisure gak.

Alhamdulilah KP dah book ticket ke tayangan filem Upin & Ipin.

P/S: kengkawan blogger yg mana dah ikut serta jgn lupa email kat KP no hp.. blh gak nanti kite callin' yek .. jumpa anda d'sana

8 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

Puan Iza said...

kita pun tak sabar nak tgk cite upin & ipin nie...

nURmALa mAZLan said...

hahaha..tunang kita pon sibuk ajak p tgk citer nih..wakakaka~~ ngalahkan budak kecik

liwaniel said...

wanie pun dah book cite upin ipin ni...boleh la kita jumpa kat sana esok ye

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

iza: at 1st Quratul yg tak sabau .. skrg mama die lak dah b'jangkit
mala: waa.. tu yg best .. tunang sportin tu beb ... mana taknya ... 1st animasi 3D kat wayang kan
wanie: ok kite jumpa kat sana.. email me yr num: nielan03@yahoo.com

liwaniel said...

re: wanie seat A

atty's said...

kty pun nak bawak fir..
tp maybe rabu depan kot..baru ade kelapangan..

edrina said...

alamak bestnya.. tapi tak leh tinggal baby qaireen lagiks..lum latih dia minum guna botol.. masih dok minum susu cap gantung huhuhu...

mummysya said...

see you there!!!