CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Sunday, February 15

.Q.u.r.r.a.t.u.l. .f.l.u.

Qurratul flu

cam tajuk kat atas.. Qurratul kena flu since smlm..
Smlm sikit aje tak teruk sgt waktu ptg tapi mlm elok aje KP balik (since KP keje mlm kan )
die merengek .. x selesa katanya- sbb bila die tidur cam blh dgr hidung tersumbat

Smlm since abg x de OT mlm jemput Qurratul balik umah puchong .. Qurratul nak makan nasi lemak and jenuh gak abg cari nasi lemak.. Nasib baik ada "awe kelantan " kat simpang umah ada jual nasi lemak .. dapat gak die mkn ..
KP semlm sampai umah lmbt sikit almost 1pm sbb cab tak cukup.. tah sapa salah .. salah kira ke atau ada staff yg x update teksi - naik gak ... so nak tak nak PIC of the cab kena htr KP n Equine Park blh naik personal car die ( heheheheh)

so bila balik ... dok dgr die merengek .. cam biasa KP takkan tidur lena kalau Qurratul x sihat ..
I dun't want to take any risk .. jadi KP dok jaga die sambil dok tgk "Father of Bride 2"
biasa lah merengek manja ... tapi in the same time kesian sbb hidung t'sumbat ..
ubat lak abg lupa bawa

jadi this monin' tgk ada OK ikit ... breakfast nak makan roti canai .. so beli kat Qurratuk and abg
lepas melodi terus gerak htr KP keje... biasalah kena keje weekend nak buat camne ...
cari rezeki kan ... shift hrs lak... fefaham aje makan gaji

Ptg Qurratul siap jenjalan kat Tmn Jaya - in the sama time GBS team tgh shootin kat sana and kebetulan one of the crew is abg's friend ... lagi lah Qurratul sonok kat sana ..dan lagi baru aje tgk GBS kat Astro tadi ttg bantal busuk Chua ...

dr situ abg terus drive to KP sbb nak dinner 2gether.. waited kat lobby and makan kat 2nd flr
Qurratul nak nasi ayam mkn cuam 1/4 ... mungkin xde selera kot dan dlm masa yg sama gak die nak 1901 - soakin' ted.. beli and request to add in tomato sauce..

dlm kul 9pm call abg, katanya Qurratul dah titon.. siap muntah n kebetulan ubat cukup tuk 1 time aje lagi.. jdi nak tak nak minta abg tlg gi ke panel klinik abg ubat .. sian kat Qurratul sbb kalu die flu atau fever , lasak stll ada tapi tak lama mungkin 1-2 jam ..
kalu ajak jalan walau tgh demam atau flu masih OK lagi tapi bila balik ... abislaerr....
tgh dok tak sihat masih dok tak abis nak cite kat KP apa yg d'buat hari nie atau apa yg d'lihat hari nie ....

KP lucky sbb sok KP masuk ptg jadi sempat spend time ngan Qurratul tuk monitor demam n flu .. mungkin weather kot jap2 panas .. jap2 sejuk... n sel n rabu k'betulan off lak...

p/s: tolong doa-kan Qurratul cepat sembuh yek..
tgh curi2 update blog...

1 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

sama ar ngn firdaus.kena selsema gak.sian..terbersin2 je..

semoga qurratul cepat sembuh ye