CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Monday, February 23

d.o.n.a.l.d. .d.u.c.k..

Donald Duck

Cam tajuk .. hari nie kat opiz KP kena perli ..
mmg 2-3 hari lepas tak brp sihat dah lah flu n batuk ..
pagi tadi OK aje suara ..
balik aje dari lunch terus suara jadi cam "Donald Duck"

Abis dok kena perli aje memanjang .. nasib baik xyah ambik MC .
dok opiz tlg buat paper work apa yg patut... so daptlaer m'rehatkan suara sikit

Harap2 X sok dah OK .. sbb mmg dlm setahun ada gak 4-5 kali KP akan kena
Kalau tak jejaga elok2X mau kat 3-5 hari baru suara OK
dahlah gatal anak tekak pas2 skt tekak x yah cakap

doakan KP ada suara balik yek.. Qurratul dah b'ansur baik -ALHAMDULILAH

3 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

nURmALa mAZLan said...

KENAPA X SIHAT KENA PERLI PULAK?

CuTeMiUt78 said...

alahai kesian dia.. semoga cepat sihat ya

@LiYaNNuaR said...

best jugak sesekali bsuara begitu... comel apaaa... hehehe... cute aje tauuu... tu yg sonok nyakat tuh... hehehe... ape pun.. take care nokkk...