CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Thursday, February 12

.x. .i.n.t.e.r.n.e.t. .a.c.c.e.s.s..

x internet access

KP sedih sgt sbb smlm aabis keje lepak gak ngan member kat opis...
Tgh dok ibuk sembang boss kecik approach n bagi tahu

"xde email atau surat untuk d'announce
jejage sbb start sok 12/2/09, akan ada sportcheck t'gempar bila2 masa saje
sport check akan d'lakukan olih org atasan yg mungkin dalam 3-6 org sekali bila mereka m'lakukan sport check itew....
sesape yg d'dapati m'access internet spt facebook, freindster, blog or apa2 application selain ofiz related tanpa segan pihak atasan akan m'geluarkan surat warnin..."

dgn kenyataan d'atas KP minta maaf t'lebih dahulu yg KP x mungkin dapat m'update blog seperti biasa lagi unless KP- nya BERRY dah kembali...
sblm t'tangkap baik KP m'elakkan diri apa yg patut..
nie semua kerna ada staff yg tak hingat dunia ..
nak access facebook ke friendster ke YM ke pandai2 lah cover nie tak ... d'buat-nya terang2 ...

pd kengkawan blogger kalu blh update lah KP via sms or email yek..
nanti bila dpt access KP reply kembali

skrg sapae yang susah .... semua org susah...

5 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

alor..kaco betui itu org

tu ler..kot ye selindung2 ler skit..skrg sapa susah..semua org jugak.

atty's said...

takpe kp..nanti bila -bila kp hapdet ye..

nURmALa mAZLan said...

ee....
ntah apa ntah kan..
org nak release² jugak..xkan nak ngadap kerja jer..betul x?

~~ciklinn~~ said...

alahai..kesiannyer...

Umi_Aliesha said...

alahai...ada yg salah guna smpi effect kerja..tu jd gitu..opis umi dulu pernah nak buat gitu..tp sokmo x menjadi..sebab bebudak nih..nak cari mende utk kerja kena masuk jg forum2 yg it related...