CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Wednesday, November 26

.2. .h.a.r.i. .l.a.g.i.

tinggal 2 hari lagi
parents aku akan berangkat untuk menunaikan haji
abis keje terus ngan pantas kite bergerak pulang ke umah parents kite

rupanya sedara jauh- dekat dah sampai ..
nenek, makcik, pakcik, sepupu- sepapat , dua pupu ,jiran dah dok ulang alik berkunjung ke umah kite.
Suasana seronok cam kite nye kenduri kahwin dulu tapi d' sudut hati masih terasa sedih dan sayu ..

Qurratul pulak 2-3 hari nie asyik b'kepit aje ngan parents kite..
asyik dok ngekor ke mana aje die nak gi ...
sampai kekdg kite d'pinggirkan

esok tinggal sehari lagi dan kite tak tahu camne nak bagi tahu feeling kite kat kengkawan semua ...
mungkin sbb kite tak pernah berpisah ngan mereka selama gi ni..
biasa pun seminggu..

maaf juga kalu n3 pendek & ringkas sbb xde mood nak tulis ...
tapi blog hop ttp kite buat cuma left comment tu mungkin tak kot ..

4 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

NONIE AZIZ said...

Sedih tu mmg sedih tapi tak pe KP dewangkan nak menunai ibadat...redhakan pemergian dewang...Nonie pun ngalir jugak air mata ni bila peluk mak sebelum mak nak masuk ke tempat pendaftaran tu...

Azie said...

mmm memang sedih tapi pejam celik kejap jer kan masa tue berlalu.2-3 hari tue mmg terasa lepas tue ok la

rasp said...

mmg sedih kan sis bila nak berjauhan nie...takpe they are going utk menunaikan ibadat..byk bersabar iye yang nanti..i doakan they all slamat pergi dan pulang..

atty's said...

tu ler mmg sedih..tp masa tu cepat je berlalu..sabar ye KP..