CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Sunday, November 2

.w.e.e.k.e.n.d.

Weekend kite...

- weekend kite sungguh m'boringkan sbb kena keje mlm... Tapi nak buat camne dah tuntutan keje ....
Miss wawa sbb tak dapat nak melepak ngan die lelama ...

Saturday
- bangun tidor dlm kul 8.30am.. nak continue tidor tapi taklih sbb wawa dok sibuk ngacau kite.. jadi nak tak nak terpaksa bgn gak
kite masak nasi, goreng ayam kunyit, kentang goreng, and also panaskan sup ayam balance smlm .. abg lak masak sardin kentang ... ( no photo sbb x sempat nak ambik )

- jam 2pm, terus gerak ke opis .. wawa hantar kite ke opiz... bila kite bagitahu kat die nak kena gi work die kata OK n minta tuk salam tangan ...
Terharu gak kite bila die nak tangan nak salam sbb biasanya kalu kite kata nak work mesti die nangis

- kat opiz cam biasa aje .. kite khatam la Austrlia's next top model lak tuk cycle 1 & 2.. elok kul 11pm dok bergossip ngan member kat opiz ...

Sunday
- kite balik mlm sab2 pun almost 1.30am sbb hantar 2 team mate kite sblm kite .Kami kalu keje mlm balik ada cab htr.. ( under company)
Alkisah kalu astro t'pasang mmg kite takkan terus titon.. dlm kul 3am br tidor.

- cam smlm gak bgn jam 8.30am .. sejak 3-4 hari nie wawa ngan kite sbb kite keje mlm and abg masih on leave lagi till this weekend..
Seronoklarr die , pepagi dah buka astro then pas2 dok kacau mak die tak bagi titor..
- breakfast makan roti canai hari nie ...after melodi pack barang sbb kena transit wawa ke umah my parents since abg will start keje sok and kite still evenin' shift .penuh gak keta sbb tilam die aje dah penuh kat seat blkg, bonet siap ngan beg baju bagai and susu die lagi..

2 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

takpe..nanti cuti leh bawak wawa..gi jalan..

along said...

x best nyer kejer malam.....macam dok pk..he..he..