CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Friday, November 21

.A.n.n.i.v.e.r.s.a.r.y. .k.e. .3..

November 21
Annivesary ke 3


hari nie genap 3 tahun aku berkahwin ...

sama usia ngan puteri comel & kesayangan KP "Nur Qurratul Halwa".



hari nie juga aku bertunang dan terus berkahwin ( akan ku cite nanti d'entri yang lain ) kite bertunang & bernikah November 21, kesemua upacara d'buat pada hari yang sama beza beberapa minit aje...

"EPPY ANNIVERSARY YG KE-3"


hari nie juga aku rasa abg mungkin t'lupa ttg nie...
Walau rintangan, halangan mahupun cabaran yang d'beri hingga kekadang terasa hati hingga b'pikiran jauh sekali

Namun jodoh kite tetap kuat mungkin jua kerna puteri kesayanganku atau pun memang dah t'tulis dalam azali bahawa itulah k'hidupan kami hingga akhir hayat......

Andai kite d'rundung k'sedihan, Qurratul m'mahami dan akan m'gembirakan hati ku..
Bila d'lihat kite m'alir air mata akan d'pujuk tuk tidak b'sedih ...
Tulah hadiah yang t'istimewa d'berikan pada kite oleh- nya dan juga abg..
Yang tidak dapat d'tukar ganti ngan apa2 sekali pun....
Sanggup kite tukar kan nyawa kite agar Qurratul ngan abg senantiasa sihat & bahagia



Tiada lain yang kite pinta....
harap jodoh kite akan berkekalan sehingga hujung nyawa
Moga tuhan permudahkan lagi perjalanan hidup kite bersama
Moga tuhan limpahkan rahmat & murahkan rezeki kite bersama...
Moga tuhan sayangi & lindungi puteri kesayanganku "Nur Qurratul Halwa"
Moga tuhan berkati & lindungi hidup kami s'family
Segala dugaan & cabaran yang d'beri pasti ada hikmah nya...
Tiada sambutan buat hari nie ... mungkin weekend nie akan kite usahakan...

14 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

Sue@MamaMaryam said...

hepi 3rd anniversary !!! moga kekal hingga hujung nyawa..insya-Allah :)

anak pengikat kasih syg...

atty's said...

happy 3rd wedding anniversary nannie..
smoga perkhawinan kalian kekal hingga ke akhir hayat..dan kalian dimurahkan rezeki selalu

Zanna_MamaBatrice said...

happy anniversary....
semoga berkekalan hingga ke akhir hayat....amin

betul ckp sue tu..anak pengikat kasih sayang ant suami & isteri...anugerah yg tak terhingga dlm kehidupan kita....

rasp said...

happy anniversary! moga berkekalan hingga ke akhir hayat!

~~ciklinn~~ said...

hepi annivesari ... moga jodoh terus berepanjangan yerk....

wah samolah kita... tunag dan nikah hari yg sama... heheheh ala2 artis gitu kan..

edrina said...

Selamat ulangtahun perkahwinan yg ke 3. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat & berbahagia selamanya.

madam CT said...

awak..ingat satu benda sahaja bila r.tangga yg kita bina x seperti yg kita harapkan..

GOD KNOWS BETTER..Takkan diberi kita segala rintangan sekiranya kita x layak tuk menghadapinya..

we're choosen from many couple out there to get HIS attention..

anyway..hepi anniversary to both of you..smile always and your life will be full with happiness.

insyallah..

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Sue mama
Timakasih ... betul anak pengikat kasih sayang

Atty,
Tima kasih atas doamu

zanna,
Betul KP setuju ngan zanna ... anak adalah anugerah yang tak terhingga buat KP

rasp.
tima kasih atas doamu jua

ciklinn,
waa.. anniversary ciklinn sama nagn kite yek..
so kite pun nak ucap "eppy annivesary yek kat awak n hubby juga"

Edrina,
Tima kasih atas doamu pada KP
harap ianya berkekalan

Madam CT,
Yupp I realize apa yg madam CT cakap tu mmg benar.. die tahu yg KP blh harungi nya jadi die telah m'milih KP
tetapi dugaan & rintangan yang d'beri tu kekadang t'guris hati jua t'calar hati
apa pun thanks for the advice I'll take it & alwiz remember it

cendawanintim said...

hepi 3rd annibersary, moga dipanjangkan jodoh dan dikurniakan zuriat lagi n lagi n lagi...

junkopile said...

haha congrats
macam 2 la baru betul

ratna said...

happy anniversary..moga berkekalan hingga ke akhir hayat.

su said...

hepi anniversary!

moga bahagia selalu!

comelnyer anak! hihi!

Cik Puan Mimi said...

hai.. salam perkenalan.. thanks sudi masuk blog kita..

Happy Anniversary.. semoga jodoh kalian berpanjangan hingga ke akhir hayat..

~Eila @ Along~ said...

eppi anniversary...sama ngan eila la..3 thn..tp eilanyer next month...erm..anak u pengikat kasih syg kan.semoga bahagia selalu!