CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Friday, November 14

.H.u.j.a.n. .&. .R.a.p.i.d. .K.L.

November 12

hari nie kite balik puchong.. wawa kat damansara .. dok ibuk kuar ngan mak & abah kite..
tak nak kacau & ganggu, kite balik puchong....

Nak tgk wayang, show midnite aje ada sbb blm movie blm release lagi ...
masa kat opiz hujan turun ngan lebat
" Hujan yang turun, bagaikan mutiara.... "
( kite tak ingat lah lirik lagi sudirman nie)

Kena balik naik bas sbb abg OT malam nie...
Kena dinner sesorang hari nie- sbb takut sampai lambat kite beli pau kari ayam kat KL Centarl
Kena ensure sampai umah sblm kul 10.00 sbb nak tgk cite best yg ku selalu 'follow'
10.00 channel 701 CSI Miami
10.00 channel 105 Mertua vs. menantu
10.00 channel 102 urban Legend
10.00 channel 708 scooby doo ( kalu tak silap channel )
10.00 channel 714 Britain next top model
11.00 channel 701 CSI Investigation

Tu belum kite tukar cite2 yang lain ... fefaham aje kalu astro remote ada ngan kite abis d'tukar
Kite naik LRT dari KLCC kul 6.45.. Ingat kan dah kurang orang rupanya ramai lagi
Mungking semua cam kite kot .. balik patut kul 5.30pm tapi sbb hujan aje balik lambat sbb tak nak sesak & berpusu- pusu ngan orang ramai .. tetapi .. hancusnya

Sampai KL Central kat 7.10pm .. Tggu bas ada kat 30min .. baru dapat..Kite naik kat KL Central ngan harapan nak kan tempat duduk sbb kalau tggu kat Bus Stand Klang mesti tak dapat punya. At first mmg dapat tapi bila sampai kat bus stand klang, driver suruh semua passenger turun sbb die dah off duty ... sape tak bengang ... almost 3/4 passenger kena turun ..

kat bus stand klang lagi kite bengang sbb mat copet mmg banyak .. cepat dan licik
kite cuma dapat bus kul 9.00pm .. bayangkan ku tunggu dari 7.30 sampai kul 9.00 baru dapat

dalam bas lak, aku duk betoi2 mengadap dpn pintu belakang..
kiri kanan ku di apit olih 2 mamat yg berbadan sasa .. muda lagi ...
kat brickfields ada satu punjabi family ngan anak die ( kite rasa anak die baru 1 tahun kot) naik ikut pintu belakang.. dahlah hujan ... org ramai dalam bas .. jadi bersesak sikit
Sbb kite anak,kita tahu camne perasaan bila naik bas penuh dan xde tmpt duk ... mamat dua orang tepi kite blh buat muka 'toya '& ' sardin' cam x nampak apa2
kite bangun dan bagi die duk .. yang kelaka dan yg kite buat teruja nak cite sbb
anak die dok sibuk main " cak.. cak..cak" dalam bus blh dok main "cak.. cak " ngan kite

then mereka turun kat Mid Valley... ada lak meenachi & mak die ( kite rasa ) nak berebut tmpt dok aku bila mereka turun... Suami si isteri tu suruh aku dok ... bila aku dok si meenachi ni lak ngan muka 5sen tunjuk kat aku.. ( mungkin nak simpati supaya kite bangun dan bagi die dok)
maaf yek... p'jalanan masih jauh dan padat ngan orang kat mana tmpt kite dok ..

tapi bila dah lelama, kite perasaan yang 'perut' si meenachi cam ngandung.. tapi die pakai baju body T ngan suar jean ketat .. tu yang buat ku tak yakin dan tak bagi die dok...
Tp dalam 15 min die buat muka 5 sen die kat kite die dapat tmpt dok ...

seblm balik umah singgah kat "awe kelantan" tmpt kite selalu beli nasi dagang /kerabu tuk beli air .... dalam hujan kite blh order air Teh - O ais bungkus... balik sampai umah tepat jam 10.10pm

3 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

CT SITU said...

teh o ais time hujan2?

lagi masyukk siut..hehehe

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

ct,

lagi hujan lagi minum ais ...
mmg best tahap gaban ...
(hehehehe)

atty's said...

semlm mmg ujan lebat gilos..