CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Friday, November 7

.M.y. .B.e.r.r.y. .p.e.c.a.h.

November 7

- my berry pecah thiz mornin' . macam mana pecah, ngape pecah, bila pecah, sebab apa pecah tak yah tanya.. biar kite aje yang tahu dan simpan sendiri...
Ngan pecahnya berry kite, xde lagi blog hop .. x de lagi YM .... x de lagi nak update comment since blog memang xlih nak buat dari berry kan ...
nasib- nasib kalu blh terima call and sms ...
- no replacement phone buat masa nie ..

tetapi mmg kite teramat sgt tension, bengang, sedih dan tak dapat nak kata apa-apa sbb berry tu tak sampai 2 bulan lagi kite pakai,.. dahlah original set ...
Sesangat lah sakit hati ...

1 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

sabar ye nannie..ptt lew tgk senyap jew..