CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Sunday, November 9

.S.y.m.p.t.o.m. .m.e.n.g.id.a.p. ..S.t.r.e.s.s. .(BUKTI)

Sejak kite down and stress...
adalah kite terima email dari member se-opiz ...


Pertama: Anda sentiasa menghadapi masalah untuk bangun tidur..



"Huuaaargh..! (Astaghfirullah..) Malehnyo nak poie kojo..!"

Kedua: Tengkuk anda sentiasa merasa sakit dan susah untuk memusingkan kepala.. agak mereng la jadinya

Akukah yang penin.. Atau kamu yang penin.. Atau peninkah kamu kerana kepeninan ku..?mereng2

Ketiga: Rambut anda sentiasa kusut masai setelah mandi dan menggunakan syampu terbaik..

Tak konang budi punya syampoo.. Den dah boli ekau, ekau conteng arang yo..! tp ada style maa

Keempat: Kepala anda sentiasa merasa pening dan seperti berada di awang-awangan..

Mak aaaiihh.. Power bangak ike pating masok gulai ase poyok.. Slurp.. gua stimm maa..lalok!!

Kelima: Berat badan anda terus meningkat dengan mendadak walau pun telah berusaha keras untuk mengurangkan berat.. Senamrobiklah
Hadoi lah..!! Salesman tu kata.. makan ubat slim tu konfem bergetah..
Ni bukan bergetah..!
Ini 'bergedel' a.k.a 'bergedik' a.k.a 'bergedempol'..!!
Kalo salesman tu datang.. Aku terkam atas dia sampai pensan..!! Hish..!!

Keenam: Anda sentiasa merasa letih yang amat sangat dan sentiasa mengeliat..
"Yaaarkh..! Bahawasanya..
"Saya berjanji..
akan terus cemerlang..
gemilang..
dan ter.. ter.. ter..
ZzZzZz qroooh..!"
Strechingg!!!!! Put your hands up..gergeerrgerrrrr


Ketujuh: Anda sentiasa merasa fikiran anda terlalu sempit..
Halloooo..arigato kozaimas….!!!!
Gua akan telus bedili di sini..
Sehingga ada wolan latang bagi gua makan kuweh putu mayam..!!
Gua akan telus besaba.. Saba.. Dan saba..
Gua pasti bejaya..!! Huh.!

Kelapan: Anda sentiasa merasa diri anda terlalu kecil dan selalu dipermainkan..
( You becareful haa..
I know la who are you..! How dare you..!!
How dare you jump on my head.. I know who you are..!
You Smelly Siput..!! )

Kesembilan: Boss sentiasa marah dengan anda..


Cis..!!! Najis sungguh lah dia ni.. Mentang-mentang nama dia boh.

Kesepuluh: Anda sentiasa basah kuyup ketika keluar makan tengahari walaupun berpayung



Hampeh punya payung.. Rege je RM25..
Tapi low class..!!

Kesebelas: Anda sentiasa dan selalu merasa penat yang amat sangat..

Tongkat Ali tak jalan..
Kacip Fatimah pun tak jalan.. Apa nama daun herba satu lagi yea..
Mas.. Co..
Mas.. Ca..
Mas.. Ci.. Apa la nama daun tu yerk..
Haa.. Mas Idayu..

Keduabelas: Anda sentiasa merasa kehadiran tetamu asing..
Saya sebenarnya adalah seekor ayam.. Tak percaya.. Tanya anak-anak ayam saya nih..!

Ketigabelas: Anda sentiasa merasa seperti hendak demam dan selsema serta kepala merasa panas....... ......... ...



Uwekk..!!
Hai.. Teruk betullah bini aku mengidam kali nih..
Aku pulak yang teruk muntah-muntah.. Huwek..!

Keempatbelas dan akhir: ANDA SENTIASA MERASA..
KESEORANGAN DAN MERASA AMAT TAKUT..
SEPERTI ADA SESEORANG BERADA DI DALAM RUMAH..

Kali ni.. Konfem takde orang boleh nampakk.. Diam-diam tau.. Syshh..! halimunannnnn

7 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

Yatie said...

tgk gmbr muka kucing pun dah stress dah nieh ... muahahahaha ..

Snow Peace a.k.a WaWa said...

wa takut ngan kucing...blh jd stress ni...ngeh..ngeh..ngeh..

KV said...

comel lak tgk rambut kucen yg kusut masai tu. Ahahaha

edrina said...

wahahahah kiut giler

Zanna_MamaBatrice said...

salam kenal nanie
cute lerrrrrr.......
kalu ada sekor yg tembam giler tu kan best...peluk2 geget2 sama dia...

re : thank yerk singgah umah kita....zana tukar link ok....and dan sebagai tanda salam persahabatan......sila ler jawab TAG dari umah zana tu yerk......kot2 ler boleh ilang stress tu

CT SITU said...

wokey..we exchange link..salam di sambut..tq ek dtg teratak buruk ku itu..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cute giler kucing yang duk lam bowl toilet tu