CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Friday, November 28

..H.a.j.i.....1.s.t. .d.a.y.

Haji - 1st day

hari nie merupakan hari pertama abah& mak menjadi sebahagian
dari tetamu allah tuk menunaikan ibadat haji .
Rumah macam biasa, tiada yang lain cuma ada sebilangan kengkwn
parents kite ingat yang mereka bertolak hari sok 28/11/08.
Mungkin tersilap seperti kite ...
mak bilang hari tu naik flight 28/11 jam 7 jd kena htr jam 12.00 mlm 27/11.. sebenarnya flight kul 11.am 27/11/08 jadi htf pagi 27/11/08

Lebih kurang jam 12++, abg balik.. die kejut kata ada org call kat umah
( masa tu kite dah titon ngan wawa) tak sempat nak angkt sbb die baru msj .
Jadi kite call parents kite, YUPPPP... memang mereka call ..
nak bagi tahu selamat sampai ... ada apa tak - kite reply semua OK
mereka sihat alhamdulilah .. tak cakap banyak - nanti aje akan call balik

Lega sikit hati sbb dgr suara parents kite...

4 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

Azie said...

ala jgn risau..mudah mudahan sumenyer okey

Snow Peace a.k.a WaWa said...

isnyaallah mereka selamat dan beroleh haji yg mabrur...

atty's said...

alhamdullilah mereka berdua sehat..

~Eila @ Along~ said...

semoga mendapat haji mabrur!