CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Tuesday, November 18

.C.T.C. .F.u.n. .f.a.c.t.o.r.

CTC Fun Factor
November 16
La Rambla, Jln Yap kwan Seng


nak dekat hujung minggu nie memacam aktiviti akan di anjurkan dari company kite..
ada yang individual aktiviti ... ada yang group aktiviti
Yang nie aktiviti within all CTC department ada dalam 5 dept..
Seperti tajuknya aktiviti yang d' anjurkan


The team & participant


The supporter

The food

1st game: the sucker
kena minum air kopi yang paling pahit (sedap lagi kat kopitiam)
minum pakai straw berlubang tanpa memegang mug & juga berpasangan
cuma 3 min diberi pada pasangan tuk m'habiskan kopi dalam mug
Status: kalah
Sebab: semuanya pompuan and ada pasangan in my team langsung tak luak kopi die wei....


para peserta yg m'ambil bahagian

tengah prepare kekonon....

Maaf lah tgk belakang aje larr.. dah kiteorg dok ibuk hirup kopi pahit
2nd game: Next top model
alar2 top modle gitu tapi model nya lelaki & make up nya pun lelaki( anak ayam )
di beri suratkhabar, nail polish, make up ,eye liner tuk resemble jadi rihanna
status: kalah gak
Sebab: anak ayam tak nak lentik camne tu.. dok keras aje .. meh kitetgk yang lain ...
(sesape yang xde selera makan pas nie .. kite tak tggjwb.. 18SX)

Sebelum



Sedang d'make up

tengah letak lipstick tu


mak andam tgh make up anak ayam ...


inilah hasilnya selepas d'make up


Yang nie dari pihak lawan

kena buat catwalk cam rihanna ( oh tidak)

Tak selera aku( lelagi kat gmbr kartun kat itew XXXX)

3rd game: makan burger
Bukan burger kosong weiiiii......tapi campur wasabi sei.......
d'beri 15 biji burger
Status: menang habiskan berapa pun aku tak ingatlah
Sebab : ada bonzer kuat makan siap ada yang muntah tapi bukan dari group kite



4th game: Egg head
kena makan telur rebus. setiap team kena makan min ( suka hati ) max 50 biji
status: menang
Sebab: bonzer ramai and kite org makan sebanyak 34biji telur rebus


peserta .. cuma 4 org aje

nielarr telur rebus yg kena makan
telan jgan tak telan tau

banyak tu makan siut... siap ppejam mata tgh hayati telur rebus itew

dah abis dahh.....

5th game: magic coins
kena kutip duit syling yg paling kecil RM0.05 tuk dapat double point RM 0.10 point 1/2 aje
tapi ingat tau ... dalam tu ada ulat hidup yang tghmerayap cam ulat sampah dan juga umpan ikan
status menang
sbb: walau geli masih blh lagi godek 2 tuk ambik


tgh cari apa 2..


member ku cam tak sabar siut

Close up gambar cacing

6th game: Ice Ice baby
cari alphabet dalam tong yang berisi ais yang sejuk tuk menjawap soalan yang d'beri
seronok tapi sejuk woiiii...
status: menang
sebab: suma nya tak heran ngan air batu sbb kat opiz selalu sejuk
keputusannya.... menang tapi last place sbb event nie die campur point ngan event2 yang lepas from awal tahun sampai nak hujung tahun nie...

4 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

meriah..nya..beh ar

julietchun said...

Tak sanggup aku tengok model2 itu.

Yatie said...

aduhhhh, mmg tak sanggup tgk model2 tersebut .. arrghhhss, sadis .. sadis ..

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Atty,

mmg meriah dan suasana rouh sesangat

Juliet/yatie,

Lagi kite mual and loya OK tgk all the model tu expecially yg berbulu and 'fat' .. eeeeee... tlg lah ...
but it's all just a game kan