CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Monday, November 3

.B.z. .C.S. .W.E.E.K.

Bz CS Week

- hari nie sambut CS Week.. maksudnya ( customer service week) .. dalam seminggu nie memcam aktiviti dept akan buat tuk all the staff ... seperi contoh ..
pepagi lagi sambutan CS Week ( maaf xde gmbr sbb kite masuk keje pun kul 3pm)
tetiba k'dengaran cam bunyi gajah dan badak belari (bunyi aje tau dan aku tak bermaksud kan sesape)


rupanya ada amazing race hari nie..
die buat ala- ala amazing race ...

berlari- larian lah mereka tuk mendapat kan clue tetpai tak lah se extreme cam kat TV tu
dalam kul 4.30pm dapat cenderahati dari opiz
dieorg bagi jacket warna hitam with silver lining...
( gmbr nanti ku update yek )

-kite pun sibuk gakweek sbb ada yg menanti thiz weekend...
pada semua sila nantikan email dari kite ...
nak dekat nanti akan kite war- warkan yek

2 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

Y u Z z 9071 said...

dapat cenderahati ye....

best la kan

IBU KUMBANG said...

nok ko buat aku tertanya