CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Thursday, November 27

.a.k.h.i.r.n.y.a.

smlm kite pulang..
ramai tetamu d'umah seperti yang d'jangka
ramai jiran tetangga , sanak sedara dan juga rakan taulan parents kite sampai

parents kite sempat minta kite belikan McD tuk anak buah kat umah since smlm tak sempat nak bawa belanja kerna dieorg titon awal
kite pun beli lah nugget and also french fries ...

latest update yang kite dapat ..
parents tersilap tgk kat kertas ...
flight sepatutnya kul 11.30am tapi mak bilang kat kite kul 7.00am
jadi tak hantar mlm hantar siang

jd pg tadi kul 4 lebih dah pakat bangun...
pakat mandi ... &
pakat sembahyang subuh..
pakat breakfast ( jamah sikit) sementara nak tunggu abah kite balik dari surau ..

jiran yg sepatutnya janji ngan parents kite nak gerak sekali blh gerak dulu alasan dah lambat tapi masa tu baru 6.10am .. janji by 6.30 am nak gerak.
alhamdulilah lepas abah balik dari surau , imam datang.... azankan tuk parents kite dan d'aminkan beramai - ramai
masa tu suasana sungguh sayu ..
kite dah siap2 minta maaf segala kesilapan dan sepatutnya pada parents kite...
kite doakan mereka selamat pergi dan selamat pulang ...
kite nampak muka parents kite sayu aje masa nak tinggalkan kite beradik..

kite ade pesan sbb mak tak bagi tahu ada change on the flight
jadi kite pun tak tukar cuti ..
dah siap pesan kat parents mungkin kite tak dapat nak hantar sampai Tabung Haji...
kite cuma singgah jap aje kat Tabung Haji sbb terpaksa b'kerja ke opiz as abg pun keje, makcik kite yg kat TM pun keje gak.. kite gi hantar
sbb semua ingat kan b'tolak kul 12 mlm tadi atau pun 4 pg ..
parents kite kena register at 8am

nenek, makcik, sedara - mara semuanya akan pulang ( jam 11) dan dah pulang sekarang masa kite tengah taip

hujan bagaikan merahmati permergian parents ku tuk menjadi tetamu allah kali nie
suasana emosi antara kite beradik ... abah & mak beradik ...
dlm masa yg sama kite sedih sbb jiran sebelah nak sangat hantar parents kite ...
tapi stuck kat airport thailand sbb olih tunjuk perasaan ..

mmg parents kite ramai kengkawan yg sudi m'bantu ..
tima kasih kat Acik Ibrahim sbb tlg hantarkan parents kite..
suasana yg tak dapat/akan kite lupakan....
baru sekarang kite manage tuk update blog
maaf tiadae gmbr di ambil sbb tak t'ingat nak tgkp gmbr

** pada kengkawan yg memberi nasihat, panduan, pengalaman... tima kasih tak terhingga kit ucapkan ..
bukan saje nak "simpati" tapi mmg kite tak pernah berjauhan sampai begini lama
harap kengkawan semua faham ngan situasi kite nie...
lagi 2 Qurratul "the only cucu kat umah"

harap tuham m'permudahkan perjalanan mereka apabila m'nunaikan ibadat haji nanti
kite mungkin cepat emo 2-3 hari nie, jadi awal- awal lagi kite mohon maaf kalu tak comment atau lmbt update blog...

even kite dok taip nie terasa lagi suasana subuh tadi ...

4 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

madam CT said...

wish them all d best..

julietchun said...

Slmt pegi dan slmt kembali.Ko jgn sedih, doakan agar di mudahkan perjalanan mrk di sana.

edrina said...

Semoga parents nannie selamat pergi & kembali.. dan mendapat haji yg mabrur. Insyaallah.

atty's said...

semoga keduaibu bapa KP..selamat sampai dan dipermudahkan segala urusan