CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Wednesday, January 7

.2. .i.n. .1.

2 in 1

N3 hari ni 2 in 1
Start ngan smlmnya interview..semua trgezut sbb interview 2 cuma 20min aje dah selesai. Job yg KP mohon nie is upgrade 2 exec lvl. Keje opiz hrs 9 to 6pm sat n sun off day.

Job scope call back cust yg rate agent kiteorg 1 or 2. Tanya reason n feedback. Position nie open tuk 3 org aje. N result shld be known by thiz fri. Sblm nie pun KP ada interview tuk post lain gak kat support team tapi masih blm dpt reply sbb ada member KP tak d'intervieq lg. Boss baru tanya how long notice period kena bg kat..KP kata depends to my current boss but ask me KP nak immediately msk...amacam blh ke..

Tapi yg pasti kalu KP dpt job nie alhamdulilah KP tak perlu risau ttg cuti dan blh ada quality time ngan Qurratul n blh join any event yg held on sat n sun. Beside tht gaji naik pangkat pun naik..no more shift..

Tapi kalu maintain kat dept lama nie pun actually best gak sbb kalu perform dpt reward cam parkson vouchers,then selalu ada contest cam best dress when dieorg buat year end party 4 example..jugak thiz yearnya FTG president blm poll lagi..dgr name list dah kuar..kalu KP dpt besar lagi tggjwbnya coz thiz FTG thingy arrange the fun time group activities in the dept..communication byk ngan big boss..xpelah tgk camne nanti