CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Sunday, January 4

.4.1.2.0.0.9.

4.1.2009

Pg lagi dah bgn..agenda dah siap. Lepas breakfast kena beli anak ikan tuk ikan yg abah KP bela.
Sian kat die last sekali mkn 2 minggu lepas kalu tak silap sbb kedai 2 buka opiz hrs aje..camne 2..

Jam 11am kena htr adik KP yg bongsu balik asrama kat shah alam..dulu biasanya parents KP yg buat and since tak balik lagi KP pun ambil alih..tak byk yg blh buat except to chk which dorm die dpt, wht class itew aje.. Buku sekolah pending lagi sbb book shop sekolah cuma buka monday coz hubby akak 2 kena denggi..

Settle kat situ kena singgah umah puchong.
Since KPnya parents gi haji KP dok kat umah parents KP aje..next week bila parents KP dah balik nanti KP kena balik dah umah sendiri ..so kena kemas apa yg patut.. KP pun windu kat umah tu ada gak 1 bln tak titon sana..abg aje yg titon sana kalu die blk lmbt since opiz die kat sri petaling n KP kat KLCC..

Apa program lepas2 KP blm tentukan lagi..yang penting baju dah kena siap iron sbb KP akan keje mlm the whole week start monday nie..blh bgn lmbt tapi kena gi kerja sendiri x blh tumpang abg.. Nanti aje KP update lagi yek

P/S: slmt mebizikan diri tuk persiapan anak2 ke sekolah hari pertama...

2 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

selamat hari minggu kp...
tu ler kty bz nie..sok bdk2 naik sekolah...

KV said...

haha..kite pn kalut skt pg ni.