CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Thursday, January 1

.n.e.w. .y.e.a.r.

New year

KP keje ari nir from 8am to 5pm..nak buat camne KP-nye keje bukan mcm kengkawan yg lain..but at least tripple masyuk tau hari nie...ingat nak khatam blog kengkawan yg KP tak sempat bloghop 2 n 3 hari lepas

Ptg nie nak kena follow up kat saloon,sbb hari 2 buat make overkan..so far feedback yg dapat m'banggakan KP tuk KP gi lagi jauh tuk p'ubahan lagi. Sikit demi ikit ye...

Hope sgt dapat balik awal hari nie sbb nak lepak ngan Qurratul but b4 that kena gi saloon dulu...nanti aje kite blog yek

2 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

Zanna_MamaBatrice said...

kite pun kerja ler KP hari nie....johor tak amik cuti tahun baru...cuma amik awal muharam sajork....

salam tahun baru buat KP & co

berrykisses said...

salam ziarah .
and selamat tahun baru ! :D