CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Friday, January 2

.s.h.a.h. .a.l.a.m.

Shah alam

B'siaran dari shah alam...KP buat apa kat sini..nak beli buku sekolah tuk adik bongsu KP..biasanya KP nya parents yg uruskan since mereka tak blk lagi dari mekah jadi KP ngan kaklong yg kena uruskan...
Hari nie KP tukar shift dari pg ke ptg supaya enough time tuk membeli ..taklah nanti KP kelam kabut

Gerak dari umah kul 9.15am tu pun dah kira lambat sbb tetiba KP kena flu & nose bleedin'...badan panas dlm...3 bln dah tak kena nie kena blk..KP kalu kena panas dalam mesti dapat nose bleedin'..

Breakfast kat KFC sbb dah lapar sgt..got egg wrap n orange juice & Qurratul got junior breakfast with hot milo...die mmg enjoy breakfast die..drive all the way ke shah alam..my sis punya school just behind masjid shah alam dkt ngan balai polis sek 11

Dah siap park keta...kak long kuar gi book shop dapat tahu akak jual buku tu tutup operasi sbb husband die kena denggi..so next week aje blh beli school book...my sis msk sekolah hari ahad nie...ingat KP aje rupanya ramai yg lain pun kena gak...jauh2 dtg kedai buku ttp..bila call sekolah kata buka..no communication langsung

Since tak jadi beli buku,decide tuk shoppin my sis punya stuff like toiletries, biscuits and etc...lupa nak bgtahu yg my sis msk asrama sek agama..so byklah brg yg nak kena beli..

3 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

rasp said...

alahai... sib baik leh tukar buat program lain plaks kan, kalo tak bazir waktu jek..

eedany said...

selama-lamanya eedany tak pernah try bfast kat KFC lagi...kena try ni.

adik laki bongsu saya pun busy dgn persiapan ke sekolahnya...

Happy Weekend KP.

:)

atty's said...

happy weekend kp..have a nice day..