CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Wednesday, January 21

.2.0.0.1.0.9.

20.01.09

N3 delay sbb xde access int..biase dr berry blh update tapi coverage tak brp stable.

Pg,trs drive ke umah puchong. Dah dkt sbulan lebih KP tak blk sejak parents KP gi haji..balik aje dieorg KP trs blk netap kat sini..

Tak ke mana pun sbb Qurratul masih tak sihat lagi, dok selsema ngan batuk..agenda KP ngemas umah,mop lantai,lipat baju

Ptg, bawa along ke celcom TTDI, die nak register broadband..mahal gak 499 modem aje..modem hak kite kalu nak tmbh pckg 68 atau 98 apa lebihnya counter girl tu mcm malas aje nak adv

So KP suruh along reg maxis broadband senang 138 tak nak pakai,pulang blk..senang cite..so along pun agree..

Lunch, domino..got sms by regular pizza 2nd pizza only rm 3
Beli chicken aloha n tuna temptation..Qurratul enjoy lunch..dari umah parents KP trs ke PJ old town ada hal ikit nak selesai..

Semua settle turun ke IOIMall puchong,saje bw Qurratul pusing, die nak mkn bubur-beli ayam

Balik singgah beli apam balik with extra jagung and then lepas mop lantai trs masak bubur ayam tuk Qurratul...Punyalaey die order nak bubur abis 1 mangkuk bubur abis.. Sonok tgk die mkn..alhamdulilah kali nie lepas mkn tak muntah

Sejak die skt bila abis mkn mesti muntah.. Alhamdulilah skrg tak...tu aje abt yest

3 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

CuTeMiUt78 said...

la kesian quratul.. semoga cepat sembuh ya...

Zanna_MamaBatrice said...

masik tak sihat lagi ker quratul
musim ler sis .....
quratul rajin makan ubat ok

nURmALa mAZLan said...

ala..sian nyer dia..
suh dia makan ubat ye yang