CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Saturday, January 17

.k.l.i.n.i.k.

Klinik lagi

Sejak parents KP balik Qurratul masih tak sihat lagi.baru nak sihat dah bawa pusing n ronda KL ikut oyang die ngan makcik n sepupu die..

Jumpa doc, die bg ubat selsema n batuk.
Since dah janji nak bawa jalan n skrg pun dah maghrib,KP bawa gi giant kota damansara yg baru buka..nak belanja mkn ayamas tapi tak nak..

Qurratul nak mkn chicken rice shop. So order dish tuk die n she enjoy mana tak junior combo meal

*siaran langsung dr giant kota damansara*

3 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

ai said...

MUSIM!mana2 sume tak sihat. anak2 aku pon sama gak. seme + batok ;(

nURmALa mAZLan said...

ye arr..kita pon mc semalam sbb x sihat

Zanna_MamaBatrice said...

musim kot kp
zana pun baru jer baik demam nie...
berjangkit2an dari hubby...nampaknyer si kecik nie masih bertahan lagi