CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Thursday, January 8

.b.a.r.a.n.g. b.a.s.a.h. .v.s. .k.e.r.i.n.g.

Brg basah vs.kering

Kul 4am abg baru blk..KPnya titon semestinya trggu sbb dok risau kul brp nak balik..elok sambung titon jam bunyi kejut abg tkt die lmbt keje..KPkan ming nie keje mlm oklah ikit..

Kejut abg aje jap lagi...jap lagi..ngantuk sgt die and at last kul 7am tanya msk kul brp 8.30am...jd bg abg sambung titon kul 8am kejut die..angin jap abg ..rupanya KP slh dgr abg msk kul 10.30 bkn 8.30.. Dah alang2 bangun..terus mandi n minta tapau nasi ngan telur sambal

KP,Qurratul n along terus shoot ke giant kena beli barang basah vs barang kering..cam last n3 parents KP balik this weekend so rramailaer sedara akan melepak..jadi stock kat umah mesti penuh..belilah kami udang,ayam,ikan, sayur, mihun,dan yg sepatutnya tuk tetamu nanti..dari situ tetiba dapat call member nak jumpa..rush ke mcd kat sek 6 kota damansara..nasib baik dkt ngan giant sek 5

Alhamdulilah..prbincangan selesai tggu hasilnya aje nanti..elok selesai balik umah, mandi sesiap sbb nak gerak ke opiz..skrg ni pun actually brsiaran dari LRT sbnarnya

***n3 nie tak de kena mengena ngan tajuk..cite tuk tajuk sikit aje..jgn mare ***

4 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

Y u Z z 9071 said...

dari lrt pun sempat siaran langsung..


wahhh bagus

atty's said...

mmg kan..kkdg borink..jd bersiaran langsung ek

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. dlm lrt pun sempat bersiaran langsung.. cayonk le kp..

rasp said...

zaman skarang nie kat mana2 leh buat lintas langsung ek :D