CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Friday, January 9

.c.o.n.f.i.r.m. .s.u.d.a.h.

Confirm sudah

Kali nie n3 mmg 2 dlm 1..alhamdulliah semuanya plan ok

1.dapt call dari tbg haji tadi yg parents KP akan brtolak dari madinah jam 5.25pm waktu malaysia 10.1.09 dan akan ampai ke KLIA jam 2am 11.1.09..kemungkinan kiteorg adik beradik n sedara konvoi gi jemput..

2.smlm anak buah sblh abah turun ngan ngejut..ngape KP kat cam2 sbb biasanya kalu turun KL singgah umah pak mentua tapi kali nie turun ke umah..mai dari kedah smolm ampai KL kol 9.30pm
Bukan tu aje tau,yg buat KP trgezut even masa 2 KP kat opiz- siap beli kaki lembu, bawa stock pot, beli bihun n brg kering nak buat bihun sup tuk mraikan kepulangan KPnya parents especially abah..nie mmg slh sowang dr anak buah trsyg..bukan 2 aje siap ngan bwg, siap bw ketupat pulut yg 3 segitiga(fav abah) siap kat nak msk sendiri...trsentuh n menitik gak airmata sbb xde lg sedara or anak buah yg cengini except 4 raya differ lah...

3. KP nya grandma & aunty from Kuantan n Muar akan turun sok .ampai kul 1.30pm..n KP akan jemput kat pekelilin..KP sayang grandma n arwah grandpa KP belah mak sbb so understandin..kalu raya tahu kite org blk siap bilik..bbq mesti buat 1st raya tanpa miss ...satay n ayam bakar menu wajib..abah akan gi beli brg ngan arwah grandpa tuk bbq

4. KP baru confirm tiket,accodomation tuk bulan 3 nanti..alhamdulilah akhirnya dah selesai tggu ari aje..walau byk yg kuar tapi sekali dlm seumur hdp should be ok..yg penting kite btiga dpt spend time 2gether...Qurratul pun dah eppy.. Harap emuanya ok aje

5.harap brita baik dpt mingg nie ttg interview hari 2..the 1st interview nak 5 org tapi masih blm ada result sbb kata interview tak settle. Yg interview kali 2 nak 3 org patut dpt reply by thiz week..tkt gak on the outcome..

Moga tahun nie bawa rahmat pada KP sefamily..kite cuma merancang tapi tuhan menentukan kan..wish me all the best

2 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

julietchun said...

moga semuanya baik2 belaka

atty's said...

kty doakan yg terbaik utk KP..amin..