CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Monday, January 5

.P.a.r.c..e.l.

parcel

Jam 11am .. bell umah berbunyi " Ting... Tong..."
Belum buka pintu lagi tapi dah dgr org buka pintu van ...
KP t'gezut sbb sapa lak yg datang umah ...
Seisi persekolahan baru mula... cuti pun bukan sbb hari nie hari isnin

Jadi, along gi buka pintu.. dari tingkap KP nampak van POS LAJU..
KP ngan Qurratul berlari ke pintu pagar nak tgk parcel tu dari sape tuk sape

Rupanya dari mak & abah ... Tuan yang kirim parcel blm balik lagi.. Kirim dulu sikit at least nanti bila nak balik tak de lah banyak barang ... Yang best nya tulis nama along...
Masa KP dok ckp kat along... " mmmm ... parcel dah ampai tapi tuannya blm balik dari haji lagi," abg pos laju menyampuk" OK lah tu dik.. at least barang dah tentu confirm sampai ... "

Qurratul dok ibuk menangkat ngan along .. KP tgk aje ,, ( hahahahaha) bukan apa KP tgh masak kat dapur goreng ayam nak makan tgh ... jadi biar dieorang dua aje yang agkt ...

Apa isinya,kena tunggu tuan- nya balik... gambar parcel takde sbb camera phone k'betulan baatt kong.. sowie no photo yek

1 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

apa le tu dlm tuh..