CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Friday, January 23

.n.o.s.e. .b.l.e.e.d.i.n.

Nose bleedin

Sprti n3 smlm, apa yg KP jangkakan dah brlaku..hidung KP mula brdarah,bukan mengalir aje bila d'hembus kluar seketul2 darah(maaf jika n3 inie m'jijikan..KP x brniat)..dr pagi tadi ampai skrg msh blm kurang

Smlm masa dok rehat kat opiz,ada kwn KP kata kwn die kena symptom yg sama ngan KP. 2,3 kali chk xde apa kali 4 doc kata chikunya..weii..tkt simpang 44 kalu blh... Kalu ikut doc kata ada infection aje..

Adakah musim skt skrg nie?? Nway n3 mungkin xde sgt kot sbb ramai yg start cuti dah kan..KP cuma dpt cuti 1st CNY aje,tp lepas 2 hari wilayah ngan thaipusam KP sapu..dah dpt cuti ganti blh guna tuk vacation nanti..

KP pun celebrate CNY tp xdelah grand sbb my grandma chinese. Bila kahwin ngan my grandpa kena convert..so every year kite akan smbt CNY kat PD..byk gak dpt angpow,orange and of course chocolate

So," eppy chinese new year pada sesape yg menyambut & slmt brcuti pada yang lain..ingat tak bila nak balik keje..hehehehehehe"

2 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

~Eila @ Along~ said...

KP, jaga kesihatan ok..opismate eila kena demam cmapka pun doctor kata chikuguya..hiks..skang ni mmg musim..eila batuk 4 weeks baru baik tau..take care

Superman Giler!!! said...

helo,nice cool blog dude,anyway sye nak jemput anda ke blog saya ni di http://sabtu-day.blogspot.com ..erm jgn lupe linkkan blog ini yer,thank n bye