CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Saturday, January 31

".M.e. .n.e.e.d.s. .a. .f.r.e.e. .b.a.g. .f.r.o.m. .A.l.i.c.e.W.o.n.d.e.r.s...c.o.m.!.".

"Me needs a free bag from AliceWonders.com!"

dari tajuk nie semua pasti tahu yang hari nie last day tuk n3 "Me needs a free bag from AliceWonders.com!" tadi jejln kat blog supermummy




kat situ, die kata


Go to
and
select ANY bag of your choice.
Yes, I really mean any!
2. Create a new entry in your blog with this title:
"Me needs a free bag from AliceWonders.com!"

3. In your post, write why you want the bag of your choice sooo badly.

You can write a long long post, or create a poem, paste a pic of yourself or even create a superimpose pic of you with the bags..the list is endless!

You are also free to write in BM or English..as long as i can understand then it's ok lah. Hehe.


5. Once you are finished, please leave a comment with your email address.

n3 nie d'buat kat opiz sbb internet line kat umah very the slow ..
masa tgh buka website alicewonders.com-
ramai lak kengkawan KP pun dok usha beg- beg kat website itew..
semuanya teruja ngan bermacam design dan jugak colour..

Bagi KP, yg jarang ada handbag - cuma ada 2 aje
1- hadiah hantaran dari c. abg
2.- hadiah dari nenek t'sayang -

Memang harap kalau bolih tuk menang hadiah nie..
Good news to alicewonders.com sbb KP-nya colleague skrg dok usha handbag kat die-nya website & supermummy lak ramai KP-nya colleague dok usha blog

Beg pilihan mana dan mengapa saya memilih nie

pilihan inie atau
yang nie
mengapa:
sbb bila KP buka aje website alicewonders.com,
semua colleague minat the above handbag dari semua list
semua colleague KP minat dgn design and colour kedua-dua beg itew
KP mmg suka kedua-duanya dan harap dapat menggantikan handbag yang ada sedia kala
ngan puteri seorang- Qurratul, blhlah KP bawa sekali barang2 yg d'perlukan bila kite berdua kuar bersama seperti napkin, botol air, and also gameboy( tu yg wajib tau)
biasanya KP kena bawa 2 beg ..
1 handbag tuk KP & 1 beg brg tuk Qurratul
Ikhlas yang menerima :

1 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

reena said...

T'sgt teruja tgk beg itu yang...maklumla sjk jd mak2 nih kn pki beg beso2 ahaks