CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Tuesday, January 6

.i.n.t.e.r.v.i.e.w.

Interview

Dapat sms & email interview hari nie kul 3.30pm. Kali nie interview post exec kat dept QA..alar cam quality gitu..

KP bukan x suka ngan tmpt lama cuma nak berubah angin n kalu blh nak keje opiz hrs n yg dah confirm off durin weekend n public holiday..dulu mmg uka keje masa PH sbb tripple pay tp memandangkan puteri KP sowang 2 dah membesar ...tkt trmiss lagi nanti apa2 prkembangan..

Kalu dpt job nie KP naik pangkat gaji pun naik...jd kalu tak keje PH pun ok lagi..nak have more quality time with KP loved ones...

Do wish KP good luck..moga berjaya ngan gahnya tuk interview itew..

5 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

azie(mama auni& erin) said...

mudah mudahan ada rezeki kp di situ..moga berjaya

atty's said...

gud luck kp..kty doakan.kp berjaya..

rasp said...

sis, gud luck, all the best, moga2 ada rezki tu....

ai said...

GUD LUCK! semoga ada rezeki kau kat sana... ;P

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam semua

azie: tima kasih

atty: tima kasih jga atas doa anda

rasp: tima kasih dan insyallah dptlah KP

ai: thanks kat ai jugak atas doa nie yek